-
Opravdu krásnej chlap.
-
100% hetero, to mi věř!
-
tsm středa
bude ve středu v top star magazinu...zase nějaká nesmyslná anketa o sexy herce nebo tak cosi :-/ -
-
Re: tsm středa
prej jak Šula, že si ho lidí s ním pletou *15* dobrý,no až na to,že oba vypadají úplně jinak.....:DDDD
-
-
Všechno nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Pavel
no právě, jsem si připadala pak hrozně trapně....se Pavel asi musí hodně bavit, protože ženský na něj asi dost koukaj, to vám nedá na takovýho chlapa se nepodívat...nás tam někdo pozorovat, tak musel mít fakt zážitek *1* ještě, že nejsem z Prahy, protože to byla asi ostuda *1* -
-
Re: Pavel
Určitě byl rád. Pavel je fakt velkej sympaťák. To mně bylo blbý ho v metru oslovit a pak když jsem vystupovala na konečný, tak mi někam zmizel, abych ho alespoň poprosil o podpis. No, co se dá dělat. Snad se nám opět někdy poštěstí potkat ho znovu a vyfotit se s ním. *3* *3* *3* Ale zážitek to byl výjimečný. *4* Btw. Nevíte někdo, jestli Pavel v současné době hraje v nějakém divadelním představení. Díky. -
-
Re: Re: Pavel
to by mě taky zajímalo, jestli náhodou někdo neví, kde Pavel hraje???hledala jsem na netu, ale nikde ani zmínka *9*
-
-
-
Pavel
tak už nám konečně dávají Letiště!!!! *3* -
-
Re: Pavel
Jsem ráda, že Prima zařadila do svého letního vysílacího schématu seriál Letiště. Pavlovi to tam nesmírně sekne. *3* Btw. Od 5. 7. budou na ČT1 v podvečer vysílat seriál Škola Na Výsluní, kde Pavel také Pavel hraje. *3*
-
-
pája
nevítě někdo kde na něho narazit? *14* -
pája
nevítě někdo kde na něho narazit? *14* -
-
Re: pája
:D to tak moc stojí za to? -
-
Re: Re: pája
no jasně....:-)) *3* -
-
Re: Re: Re: pája
tý jo,tak to bych neřekla... -
-
Re: Re: Re: Re: pája
pověz, jeslti víš.. -
Re: Re: Re: Re: pája
tak co člověk to názor ne? *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pája
jojo, nejsem na chlapy co jsou stejně staří jako moje máma
-
-
-
-
-
-
...
teda ve vkv si nic nepomohl....
já se na to sice nedívám a nevím o co go, ale babička teda říkala, že tím dějem nepohnul, jeho postava jako by tam nebyla...
a ted už tam asi moc nebude...
njn...není nad letiště -
-
Re: ...
tak to s babičkou souhlasím....jeho postava, nic nezměnila, nazamotala děj, nic takovýho.... -
-
Re: Re: ...
*sorry za překlepy, píšu rychle,spěchám ;-) -
-
Re: Re: Re: ...
v poho....
ty jo by se mi taky líbilo...a já tady smrdím za 17000,- *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
to já dělam za mnohem mín mnohem těžší práci...tak to vždycky bylo a bude... za nejlehčí práci nejvíc peněz a naopak -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
to máš pravdu.... *9* tak to je a bude....s tím nic neuděláš...zase ale na druhou stranu to u herectví je o štěstí..taky nemusíš mít třeba půl roku do čeho píchnout... *9*
-
-
-
-
Re: Re: ...
Tak to je spis vec scenaristu, ne? A treba tam uz ani hrat nechce.. ani bych se mu nedivila *3* -
-
simtě... jde hlavně o prachy a zviditelnění se.... co by tam nechtěl hrát.... -
-
tak ty prachy chápu, jeslti mají herci za natáčecí den 8až 10 tiscíc...a dá jim to na 10 natáčecích dní za měsíc, tak 80tis je jako prd... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
no, bodejď...
ještě, aby v tom hrát nechtěl...
vydělat si statisíce za to, že si jeden týden v měsící oblečně bílej plášt, řekne tam dvě věty a je to! to umím taky ;-)
hje herectví a "herectví" ;-))
-
-
-
ale i tak to snad on čte nebo ne?když vymíšlejí postavu, tak tomu příběhu musí něco dát....a nejen být do počtu. To si myslím, že má Pavel navíc *9* -
-
no řekla bychm, že vymýšlejí...no ale gramatika někomu dává zabrat *3*
-
-
-
-
-
squash
Dnes jsem potkala Pavla,jak jde ze squashe.Byl hodně smutný *9* *9* *9* -
-
Re: squash
japato? *9* -
-
Re: Re: squash
jak by to mohla vědět?:D -
-
Re: Re: Re: squash
tak když ho skoro každý den potkává, tak už asi pozná jeslti je veselý,smutný ataj..jinak by to asi nepsala,že? *7* -
Re: Re: Re: squash
proč by to nemohla vědět -
-
Re: Re: Re: Re: squash
když potkáš na ulici třeba veselého člověk tak víš proč má doboru náladu? ty vago, takovou empatii chci též! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: squash
třeba jo proč by ne
-
-
-
-
-