-
sedmnáct
ahoj nevite nahodou jak se jmenuje nebo kde se da sehnat cd s pisničkou sedmnáct. děkuju -
-
Re: sedmnáct
překvapivé,takový homosexuál a zpívá takovou heterosexuální píseň -
-
Re: Re: sedmnáct
buzna zůstane buznou -
-
Jte hulvát je to litská bytost z city a litskými potřebami a nádherně zpívá.Je to člověk sluníčko,nadherně se usmívá .A že je gay to je jeho věc a nemá duvot za nic omlouvat.
-
-
-
-
Pavel Vítek
Milý pane Pavle
Příjmi ode mne gratulaci k tvým dnešním narozeninám.Přeji ti hodně štěstí,zdraví,
úspěchy jak životní tak i profesionální. *4* -
Pan Vitek pusobi opravdu moc prijemne a mile a ma i takove-ciste-vystupovani.Vyzaruje z nej neco pekneho.Je to clovek slunicko.Mam ho rada a moc mu fandim,v praci i v zivote.
-
Super písničky poslouchám je pořád do kola takže mi z nich trošku hrabe ale co stejně jsou boží *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
FANWEB
Ahojky chci Vas upozornit na novy fanweb Pavla Vitka na adrese www.pavelvitek.estranky.cz Tak prijde budeme se tesit!! -
-
Re: FANWEB SLUNIČKO
AHOJKY VĚRO DIK ZA FANWEB)))))))))))))))))))))))) KOUKNU
WWW.UFON.CZ *14*
-
-
Bella a Sebastián
Pane Vítku, slyšela jsem nedávno Vámi nazpívanou píseň - nevím přesný název,jen se v ní zpívá: "jednu krásnou zemi znám,slunce tam září...."připoměl jste mmi mé dětstí.Nevím,zda víte,že tato píseň byla průvodní melodií seriálu Bella a Sebastián a já si ji pamatuji,protože jsem ji asi v 10 letech hrála na housle.Dnes je mi 50 ale toto mě opravdu velmi potěšilo.Přeji Vám ještě hodně pěkných písní. Zdenka F. -
Pavel Vytek- když milenci pláčou....
-
Gratulace
k včerejšímu 4. výročí svatby *14* *14* *14* -
pane vítku všechno nejlepší k vašim narozeninám hodně štěstí zdraví lásky pracovních i životních uspěchu a at se vám splní všechny vaše sny to vám přeje fanynka zdenka
-
všechno nejlepší k narozeninám