Přejít na výpis diskuzí

Pavlína Wolfová

OSOBNOST 27.2.2008 
31 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážená paní Wolfová,mám Vás rád už od doby rodu Filipovských. V posledním Víkendu MFD se Vám vloudila podstatná chyba při výkladu ...SMRDI KORUNOU ! Všechno je jinak! Jsem více než dospělý a vždy se říkalo,že...nesmrdí korunou,protože žádnou n e m á. Vy,pokud se nemýlím,vysvětlujete pravý opak. Příklad: Mám v kapse olomoucký syreček,smrdí tam,t.zn.,že ho mám. Nemám-li ho v kapse,pak nesmrdí a já ho nemám.To stejné je s korunami. Smrdí má,nesmrdí n e m á!!! Zdraví Vás krajan z Pardubic Josef T i ch ý.
  • Netuším, proč se mi dnes vybavila vzpomínka na Vás Pavlíno....
    Vím že jsem před roky(vzhledem k Vašemu věku)obdivovala profesionalitu projevu v rozhlasových presentacích ....
    Zajímá mě, jak svých schopností a svého umu využíváte v současné době,proto jsem otevřela tyto stránky ....
    Moc Vás zdravím a přeji spokojenost v soukromém životě*
  • Milá paní Wolfová,

k dnešním narozeninám přeji zdraví, pohodu a radost z dětí.
    Jste velmi chytrá, inteligentní, slovem nadaná dáma, dědeček musí mít nahoře radost.
    Mám 75 let a vždy jsem vás ráda viděla a poslouchala.

S pozdravem Marcela Zárubová
  • předem bych chtěl upozornit: nějak divně Vám funguje To hlasovací zařízení, ave to je asi úpně nomání úďo, že ehm. Dal jsem si do vyhledávače moderátorka pí..a Wolfová a ono jí to našlo. Ani jsem nevěděl, že se jmenuje Pavlína a už ani to že je pitomkem tak slavných předků. Ještě že tak... To co předváděla v pořadu na TV5 volejte k věci. TO BYL KONCERT !!! FUJ !!! *12*
  • hurvinkovamorticie9

😍

• hurvinkovamortis15

😇😍

• Nikde tu nevidím fotku její pochvy. To je možná to jediný čemu se dá říkat Volfová.
  • Ted už je asi pozdě ale kdyby hrála od mala ve filmu jako její dědeček tak je to hotová česká Lindsai Lohan ten její drzej kukuč je přímo boží
  • nepříjemný, ukńápaný, projev, velmi špatná moderátorka,člověk by při jejím projevu usnul
  • je to..

největší ku n .da

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit