Přejít na výpis diskuzí

Pavol Habera

OSOBNOST 31.12.2006 
474 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ramazzotti is the Best!!!

• Palovi

Palo,chci ti popřát vše nelepší,hlavně hodně zdraví k tvým 44.narozeninám.Píšu ti to sice opožděně,ale co se dá dělat. Tak si hlavně užívej života. *5*
  • Koncert

Cau Paľo Byl jsem na koncertu v Jihlave.Bylo to super az na tu zimu co tam byla.Uz se tesim na dalsi co budou. Jake to bylo po koncertu v Grandu? Bylo to az do rana,ze? Jestli budes mit cas tak klidne napis. Mej se!!! Petr *4*
  • Mám Vás moooc ráda....

• Palinko...

...je super mám ho moc ráda,jsem štastná že jsem ho mohla vidět poprvé v životě,bylo to ve Zlíně na koncertě,krásně zpívá,miluju ho jako zpěváka!
  • Mam vas raaaaaaaada

ahoj lidi sem fakt rada ze sou naci lidi kteri jsou do Teamu stejni blazni jako ja a kdyby ste chteli tak napiste zaroven chci klukum z Teamu poprat vsechno nej at se jim dari a doufam ze se s nima brzo setkam na nakem koncertu papa *1* *1* *1*
  • Palovi

Palo, děkuji ti za skvělý koncert v Liberci. Moc se mi líbil. Vaše staré i nové hity jsou super. Rada bych vás a celou skupinu poznala. Je to bohužel nemožný sen. Snad nám zase přijedete zahrát. Byl jste nastydlý,že ano. Když tak mi napište,prosím.Jste fajn chlap. To je menší poznámka.
  • palovi

Palo napiš mi na e-mail *4*
  • Si SUPER!!!

Palino je SUPER spevak.Bola som na 2 koncertoch v Cechach v Zline a v Prahe.A bol to neskutocne SUPER.To mam uz zazitok na cely zivot.Bola by som rada keby aj u nas na Slovensku koncertovali.Hlavne Bratislave.
  • Habera na VHS

Ahoj fanoušci Teamu,nemáte někdo prosím nějeké rozhovory,videoklipy nebo koncerty Teamu,z jakéhokoliv období na vhs nebo dvd?Nahrajte mi prosím,nemám skoro nic,dobře zaplatím.Děkuji předem.mějte se 604 87 46 43

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit