-
Haberu nemam ráda ale moje sestra ho miluje a má pro něho prstýnek z lásky
-
Habera není dobrej zpevák Michal David je lepsí nez on na neho nemá
-
Habera je jako porotce v Superstar čím dál tím vulgárnější.
-
Omlouvám se Habera je proste najlepsí Slovenský zpevák podle me
-
Habera má niektoré pesničky dobré
-
Čau,Pali.To tvoje zdraví mě fakt vzalo.Pevně doufám,že už jsi redy!Pekelně bolestivá záležitost!Nevím jestli si ještě vzpomeneš,už je to přece jenom dlouho.Nemám na tebe žádný kontakt,tak píšu takto...Určitě se ozvi,ráda tě zas uvidím.Š
-
...psala jsem ti na email,adresa nereaguje,změnil jsi ji?posilám svoje t.č.731474006.pro Pala.H.Určitě se ozvi,těším se..
-
Můj názor
Chtěla bych se s vámi podělit o svůj názor na Pala. Chápu lidi, kteří ho maj rádi, je zpěvák, je rocker, je hezký a podle některých i sympatický.
Já sama pokud bych měla říct svůj názor na něj, je takový: Vůbec ho nemám ráda, není mi vůbec sympatický, už z Talent Manie a různých Superstar. Nikdy co jsem viděla nějakou tu Superstar neměl ani jeden kladný komentář. Bylo to samé ale, ale... To by ani tak nevadilo, všechno má svůj zápor. Ale jde i o to, že když byla TalentManie, všichni z poroty si stoupli při jedné té zpěvačce (Vanesa jménem...?) A jediný Palo (nečekaně) seděl. Takže mně absolutně není sympatický a sám taky není žádný úžasný zpěvák aby mohl hodnotit tak, jak hodnotí. -
-
Re: Můj názor
Habera zpívá hezky, a dobře. Je i skladatel, a dobrý. Je šikovný, a určitě je tak úžasný zpěvák, aby mohl hodnotit, tak jak hodnotí.
Jsi zaujata! Myslím, že neznáš celou jeho tvorbu, nebo nesnášíš otevřenou kritiku. Nevnucuji ti Pavla, máš svůj názor.
Za ten tvůj názor by tě mohli hodnotit taky, že si nesymatická a nerozumíš hudbě. -
-
Re: Re: Můj názor
Ale jistě, zpívá hezky, to jo, má aji celkem pěkný hlas, ale to, jak se mi jeví v televizi, tak tak se mi jeví i ve śkutečnosti. I když ho vlastně neznám. Proti jeho písničkám nic nemám, ale je mi líto lidí, kteří musí snášet jeho kritiku, i když prostě se snažili hrozně moc. Protože ono to někdy z jeho úst zní hůř, než jak to myslel... -
-
Re: Re: Re: Můj názor
každej má jinej názor...já zase patřím mezi ty co ho maj rádi...taky vidím že v televizi si nestoupnul u pár lidí kteří mi přišli dobří...ale myslím si...že tím že jím řekne,že nejsou dokonalý a že to ještě není ono,na sobě budou ještě víc pracovat...já nádodou ocenuju to že umí říct svůj vlastní názor...a nepekrucuje se jako věčina -
-
Re: Re: Re: Re: Můj názor
jo, já to chápu, ale prostě podle mě, většina lidí se o to víc bojí někam jít, když je v porotě Palo, protože se bojí jeho názoru... ;) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Můj názor
tak jasný no...on většinou moc nechválí....já sama bych se tam asi bála jít =D ale tak každej je nějakej =)
-
-
-
-
-
-
Fakt radši božský Kája než tuhle hrůzu jako je Habera poslouchat
-
Proti Haberovi inak nič nemám