Přejít na výpis diskuzí

Pavol Habera

OSOBNOST 31.12.2006 
472 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Peníze nejsou v životě všechno!!!

• CD

Ahoj lidi, prosím sháním CD Team 5,6,7
    je tady nějaká dobrá duše, která by mi poradila?
    Děkuji
  • Supeeer

KOncík ve Zlíně, největší mazec....sou prostě super, úžasní, skvělí, byla srandy a taky sqelá atmosféra, hned bych jela o5...dufám že tu zas co nevidět budou, ať to zas můžem rozjet...byla to fakt paráda, kdo ste tam nebyli, tak to ste o hodně přišli....palo byl prostě sldkej, což on je dycky *14* *4* ..FAKT MAZÉÉÉÉÉÉÉC *14* *14* ... *1*
  • Uz som zmenil názor Habera je proste pablb.Kája Gott to je pan zpevák
  • team

Včera konzík v Praze byl super, díky moc. Doufám, že Vás uvidím brzy na koncertě papa Mirča
    *3*
  • Lukas pinter je chori clovek .ten bude kritizovat Pala skoro kazdy den ako keby lukas bol naj clovek na celej planety.
    • Kdyz se ti písnicky od Haberu líbí,tak si ho poslouchej mne je to jedno a nemám nic proti tomu.Ale mne sa jeho pesnicky moc nepácia,kazdý ma iný vkus.Nemusís mi preto nadávat,ze som chorý clovek
  • Habera je dobrej a v pohode zpevák
    • Lukas Pinter:jak tak koukám Habera ti asi leží dost v žaludku že,ale nechápu,píšeš pokaždé něco jiného,jednou je to blb,pak že není zas tak špatnej,...divný né?Habera je fajn a každý máme své chyby,ber to takhle!!
      • Habera je fakt fajn más pravdu a jeste dodám dobrej zpevák jeho písnicky se mi líbí
        • Tak vidíš,moje řeč:-))
  • VÝZVA

Vyzívám buď slečnu, nebo mladou paní, která byla na koncertě ve Zlíně, měla na sobě červené triko, krátce střižené vlasy a na levé ruce (hodinky, nebo náramek). Když PH vystoupil z pódia mezi publikum, tak se mi podařilo tuhle osůbku s PH vyfotit. Je to sice v pološeru, ale ujde to. Jinak koncert to byl úžasný.
  • i love you

palko miluju tě poslouchám tě od svých 8 let koncert v brně byl super.líbíš se mi vůbec se nedivím daniele peštové že s tebou chodí.chtěla bych být jednou na jejím místě.ještě nemám tvůj autogram nikdy jsem tě neviděla osobně z blzíka ale chtěla bych strašně moc. *14* *14* *3*
    • trapnýý *10*
  • Habera

písničky má super *4* poslouchám ho od děctví,ale zdá se mi namyšlený

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit