-
Jo nechápu to ?! Zayn je šťastný !!! A je fakt boží, že výhrůžky od fanynek
1D snáší! A je fakt pěkná :) A navíc s tímhle přístupem bych se nedivila kdyby se rozpadli!!! Být klukama asi bych si to líbit nenechala !! -
Nechápu proč jí polovina "Directioners" nenávidí. Zayn je šťastný a vy by jste měli být taky. Podle mě je skvělá, má talent, je krásná a vtipná. A musí být strašně silná osobnost když se přenáší přes tu nenávist co jí posíláte. A jestli je podle vás ona ošklivá tak prosím Boha abych mohla být stejně "ošklivá" jako ona.
-
-
Suhlasim s tebou :33 je dokonnala .. ako všetky členky s LM :3 ♥♥ HM a kdo hovorí že je Perrie hnusna...,jesy tučna,Jade nudná, a Liegh nwm čo .. TAK PROSIM VAS na čo to teda čitate a komentujete -_- och Ste trááááááápny ako rezne vo VAni ;DDD : ked sa ti nepáči nekomentuj, nepozeraj,nečitaj...
-
-
Upřímně a při vší úctě,kluci by se za vás styděli. Jedenáctileté pipky které nemají nic jiného na práci než hejtovat krásnou holku. Zayn je šťastný že má Perrie a Pezz je šťastná žemá jeho. Btw: Nezapomeňte si vymyslet že vám je 17 ;ú
-
náhodou je perrie docela hezká lepší než miley ale já tý nevěře moc nevěřim ale doufám že ta svadba neovlivní zayna
-
taka zmalovaná pipina, proc si jí chce hned brát?? jo fajn ale po dvou letech?? vždyt to je málo a celé ty 2 roky spolu prakticky ani nejsou, bo jsou na tour skoro cely rok!! jestli to zničí 1D tak to bude mít holka dost těžké, bo myslím, že jí ty fanynky ukamenujou zaživa, a všude kam se pohne, jí budou nenávidět!!
-
hej, 6 měsícu po té nevěře, jí požádá o ruku?? (nebo jak je to dlouho)vždyt to nemůže být tak pevné jak předtím! prý za tu svatbu Zayn vyplazl 1000000 liber!! a ona prý chce být paní Malik do Vanoc! ale jak chtějí, jen ať to neovlivní 1D!!
-
Je hnusná jak psí p***l s protáhlím ksichtem!!!!!!!!!! Ale kuli Zaynovi to přežiju.(dobrej for) *1*
-
-
Dej sem fotku a uvidíme jestli si hezčí než ona :* Perrie je moc krásná holka s úžasným hlasem a se Zaynem to myslí vážně... pokud tohle píšeš jenom proto, aby si měla šanci u Zayna tak toho nech já jsem taky radši, když jsou single, ale nikde není napsané, že se nerozejdou tak jí přestaň urážet já mám Perrie ráda a chtěla bych aby jim to vydrželo tak jí opravdu dejte pokoj je to česká stránka o osobnostech tak nemusíte jí tady urážet :)
-
-
Helette já taky nemám Perrie ráda ale když je štastnej Zayn tak mi musíme taky. Klidně jí nesnášejte ale to co om k ní sejtí to nepopře níkdo z vás tak se uklidnětě.
-
nenávidím tě Perry!!! *10* *10*
-
-
Prosím nejdřív si vem brejle a podívej se .
-
Si trááápna a nauč sa to Pisat -_- Perrie och *16*
-
-
Ste normálne?! Ak sú spolu šťstný, prečo vám to vadí?! Mali by ste byť rady zato, že váš idol je šťastný! Môžte nenávidieť Zerrie, ale im je to jedno ;) Fakt vás nechápem -_- One Direction sa aj tak jedného dňa rozpadnú ... KAŽDÝ z chalanov si bude chcieť založiť rodinu... ale vy to proste neviete pochopiť.