-
prosím
ahojky lidi můžu se vás zeptat jak se celým jménem jmenuje ta jeho baba?? -
pro Carmenku
Můžu se zeptat proč Zuzku moc nemusíš?Znáš jí taky osobně?Já ji teda neznám,ale párkrát jsem jí viděla a mi přijde milá a sympatická. -
-
Re: pro Carmenku
Souhlasím:-)! protože Péta Bende a jeho přítelkyně Zuzka se k sobě hodí:-)!!! at jim to spolu dlouho vydrží:-) *14* *4* -
Re: pro Carmenku
taky me ta devcicka moc nesedi, vypada jak z bordelu a je zla *5* -
-
Re: Re: pro Carmenku
Tak to nevím jaký má příjmení.To ona jenom tak působí že je hodná a milá,ale opak je pravdou *10* -
-
Re: Re: Re: pro Carmenku
Tak hlavně ať je hodná na Petra!!! *4*
-
-
-
-
Petr
Blbci!!! Chudak Peta! Nechte si sve eroticke fantazie pro sebe! Petr ma pritelkyni a je s ni stastny a ja mu to preju! VYPADNETE Z TOHOTO WEBU! *16* -
-
Re: Petr
mam na Petu otazu, kde se seznamil se svou pritelkyni a co ta divka vubec dela(povolani) a kolik ji je, a odkud je.Diky *14* -
-
Re: Re: Petr
Ahoj,co jsem četla,tak se seznámili na nějakém festivalu a je z Ostravy.Když si postupně pročteš články o Petrovi,tak to někde najdeš. -
-
Re: Re: Re: Petr
Jmenuje se Zuzana Hanačíková a je produkční v Petardě. -
-
Re: Re: Re: Re: Petr
Co je to ta Petarda *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Petr
Aha, moc dekuji za odpoved. *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Petr
čauki Miši, to je společnost nebo firma nebo jak to mam říct co zajišťuje koncerty,vystoupení, různé akce atd...určitě to najdeš na netu.čauky
-
-
-
-
-
-
cak!!!!!!!!
hej ktera by mi ho chtela vykourit pohonit a oholit kulky *5* -
-
Re: cak!!!!!!!!
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* JSI VTIPNÉÉÉJ ALE MEGA... -
-
Re: Re: cak!!!!!!!!
prvni zajemkyne *14*
-
-
-
Chtela bych to nekdy zas
Jses super milenec, nevedela jsem ze si takovej vasnivej a divokej, rada se s tebou zase budu koupat ve vane plne peny a jist jahody a pit sampanske *14*
Strasne se mi s tebou libil oralni sex, co bych pro tebe neudelala kdyz se ti to libi. I me to prinaselo velkou rozkos. *14* *14*
A jak nadherne libas
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Chtela bych to nekdy zas
Četla jsem rozhovor s Peťou v jednom nejmenovaném časopisu asi tak před dvouma rokama....a tam bylo jak Petr prožil své poprvé. *5* Pochybuji milá zlatá že by to s tebou dělal úplně přesně jako...se svou první láskou *1* OMG *9* -
-
Re: Re: Chtela bych to nekdy zas
Jj, cetla jsem to same v Bravicku *3* -
-
Re: Re: Re: Chtela bych to nekdy zas
Jo,taky jsem to četla.Jsem si jistá že si to ta LOVELY vymyslela.Dobře Petra znám a tohle on přesně nesnáší:sex na jednu noc.Takže pěkně kecá *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Chtela bych to nekdy zas
Myslim si uplne to same co ty, Petra osobne neznam, ale on urcite neni typ na jednu noc. Ma jeste porad tu pritelkyni? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Chtela bych to nekdy zas
To je jedine dobre. *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Chtela bych to nekdy zas
Jasně že jo.Já sice moc Zuzanu nemusím,ale Petovi přeju at je s ní štastnej...a to on je *1*
-
-
-
-
-
No taky ti to nevěřím, trochu Peťu znám a podle mě je moc hodný kluk.To by musel být hodně opilý. *1* a určo by to neděl s nějakou krávou, která by to sem napsala a hned to tímto všude rozhlásila. -
Slečna nejspíš ráda čte červenou knihovnu,zejména Harlequinky !!! šampáňo s jahodama ve vaně,to píšou v každé takové sra... !! *15* *15* *15* -
A ještě jsi zapomněla připsat že se ti to jedné krásné noci zdálo *1* *1* *1* -
Opravdu jsi k smíchu!!!Jestli jsi s Petrem něco prožila, nevidím důvod, proč to tady píše.Takové intimní věci by si lidé měli říct v soukromí a né vypisovat to na web, nemyslíš????A právě proto, žes to tady napsala ti myslím nikdo neuvěří. -
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* takhle se ti směju,protože větší krávu jsem tady ještě nezažila *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Chtela bych to nekdy zas
*8* Kvůli tobě krávo,sem teď začnou psát nějací úchyláci,viz příspěvek nahoře!A představ si,coby se stalo kdyby se toho chytl nějaký bulvár a udělal by z Petra zvrhlíka,který zneužívá své fanynky ! Příště si dobře rozmysli,co budeš psát ! *16* *16* *16* -
-
souhlasím s tebou...ta dotyčná není psychicky v pořádku.... -
to xxx:
neprehanis to uz, ta Lovley prece nemuze za to ze sem chodi uchyl, vubec se ji nezastavam, je to ubozacka, ale pises pekny blbosti, to je to samy jako kdyby tebe nekdo obvinil, ze pisu sem na web treba ja nebo kdolkoi jinej -
Ale no tak, slo by ji to prece sdelit i slusnou formou nemyslis? Tve vyroky taky zrovna temto strankam nepridaji moc dobre povesti. *5*
-
-
-
-
Narozeniny
Klášnoučké nsrozeniny....hodně štestíčks,zdravíčka & hůlavně lásky...mám tě mocinky moc ráda *14* -
30.narozeniny
Petuline, i ja ti chci poprat k dnesnim narozeninam, delej jen to, co te bavi a dusevne obohacuje a zbytecne si nikym nenech kazit naladu. A hlavne at je kolem tebe hodne lasky, protoze laska je to nejdulezitejsi v zivote. *4* *4* -
30
KRÁSNÉ NAROZENINY!!!!! -
narozky
Este jednou vsechno nejlepsi!!!!!!!!!!!!! *4* *4* -
P.Bende
Chtel bych se pripojit k gratulacim, 30 je nam jen jednou, jses bezva chlap. Tak se dneska poradne vnitrne promazej, bracho. *3* *5*