-
Re: Lucie se pochlubila
www.svetpetrabende.blog.cz a už jsem se dávno pochlubila -
POZOR
Na vědomí se dává, že Lucie je tu. Bacha dejte si pozor aby vás neodhodila svými STÁLE NOVÝMI příspěvky *9* *15* -
Lucie se pochlubila
ŠPATNĚ JSI NAPSALA NADPIS STRÁNEK! *9* SPRÁVNÁ ADRESA JE: WWW.PETRBENDE.ESTRANKY.CZ! *4* MIMOCHODEM JÁ TAM ŽÁDNE CHYBY NEDĚLÁM! *13* A VY VŠICHNI SE NEPOCHLUBÍTE JESTI DĚLARE STRÁNKY O PÉŤOVI BENDEM?
PÉŤA BENDE A JEHO PŘÍTELKYNĚ ZUZKA SE K SOBĚ MOC HODÍ! *4* -
Re: Lucie se pochlubila
vážně moc pěkný............... tssssssssss, naše učitelka na čj by řekla za pět -
Lucie se pochlubila
Tak jsem se dneska mrkla na super.cz, kde má Petr profil. A co jsem tam nenašla? Stránky, které tam přidala Lucie Bohačíková. Takže se kochejte milé dámy: www.petrbende.cz
Všechno co se dalo, tak stáhla. Vlastní rukou jsou jen popisky rubrik, co tam má. Jsou totiž s chybama. 8-) *15* -
dotaz
mám dotaz, nevíte proč už Petr nenosí prstýnek jak měl v super star a potom, nemá ho už delší dobu a mě to hrozně zajímá -
Re: Super Péťa Bende:-)
promiň, ale to my víme, říkáš nám to po 1000áté ale my to vážně víme -
Super Péťa Bende:-)
ZATÍM TO NEŘEKNU PROTOŽE TY STRÁNKY O PÉŤOVI JEŠTĚ NEMÁM! *4* *13* -
PÉŤA BENDE MÁ PŘÍTELKYNI ZUZKU! *4* -
Re: Byli jste už na osobnosti Gáby?
jo jo víme, už jsme jí tam taky psali *1* píše všude, na Lucce Vondráčkové, na Lunetic, pod všema článkama o Petrovi, myslí si, že když se nepodepíše, tak ty její řeči, na které by se už dalo podat trestní oznámení, poznáme všichni. *16* -
Byli jste už na osobnosti Gáby?
Já jo, ona si ta Lucka nedá pokoj ani tam *9* -
Jo já se chci zasmát, tam bude jenom: ,,ach jak já miluji Petra" nebo, ,,proč nemůžu být s ním" atd.... já se chci smááááááááát -
jéžiš marjá, to bude plné chyb a hrubek a blábolů, no naval adresu, ať se všichni pobavíme *15* *15* -
Re: FUCK
Ty máš teda úroveň, ty ubožáku! -
Tak se pochlub a dej sem www.????? -
Dělám stránky o Péťovi Bende. *4* -
FUCK
HE STINKS LIKE SHIT !!!! -
Re: Teplice
www.petrbende.cz tam se toho dozvíš mnohem víc než tady.. -
Re: hodně štěstí
Ojééé druhá Bohačíková. *9* -
Re: Re: Možná?
Nebo spíš kdyby věděla, že se neslkoňuje!! A že ve slově Péti se npíše Ť ani tvrdé Y.. je to prostě kráva...blbá...
A ted se dozvím strašnou novinku, že kráva je jedině Gába se svým přítelem Davidem.. mimochodem...dokud se tady ta koza Lucina neobjevila, jsem nevěděla, jak se nový přítel Gáby jmenuje. A představte si, žila jse. *15*