Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • český Kurt Nielsen!!!

Jo, je to tak!!! My vidíme a slyšíme!!! I ta vizáž sedí. Těšíme se na další kolo, kdy to všem pořádně natřeš, protože je rock!!! A porota? Ať si třeba trhnou...i bez jejího lobování to VYHRAJEŠ!!! Držíme palečky a posíláme hlasy!!! Ahoj z Plzně.
  • Péťa Bende

Petr Bende je opravdu super...má hrozně dobré srdíčko *14* ...a navíc je moc krásnej *3* ...a bezva komik *4* *15*
  • fanoušci

Tak ještě nedávno tady byli 3 fanoušci a najednou 15!!TO je paráda.Jste všichni skvělí,samozřejmě včetně Petra.Mějte se!!! *14* *13*
  • :-)

Petříku seš nejlepší a já ti moc fandím! rock a ty, to je víc než ďábelské spojení! Seš fakt rocker a seš zatraceně dobrej roker. Ten výkop na konci Ani náhodou byl dost originální! Měj se a zdravím i všechny na téhle diskusi. Čaute Petruška :-)
  • Peťánek

O Petrovi se toho psát moc nemusí,stačí když se na něho podíváte!!!Je to super člověk,kterého si moc vážím.Jsme přátele,je opravdu fajn.Ve skutečnosti vypadá mnohem líp jak v SS.Je to vážně dobrý člověk a já jsem ráda,že ho znám.Držím ti pěstičky,Peťo!!!!!!
  • Jednička!

Petr, je skvělej člověk a jedinečnej zpěvák. Péto,mám tě moooooooooc ráda! *14* *14* *14*
  • krásný...:)
  • skih

---

cau petr bende je myho tatky kamos,nekecam *5*
  • Péťa

Přesně nad tím jsem přemýšlela. Český Kurt Nielsen!!!!! Ale omyl, Petr je ještě lepšíííí!!!!
  • 3654

kalendář

ahoj, Péťa Bende má svůj vlastní kalendář na rok 2010. *4* je to na jeho webe: www.petrbende.cz *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit