-
Miláček
Péťa je ten nej nej nej zpěvák na světě a já ho strašně miluju!Nikdo ho nemiluje,tak moc jako já!Je jenom MŮJ a nikoho jiného.Kdyby někdo viděl moje dveře v pokoji.Není tam místo,kde by nebyla Peťulkovo úžasná a sexi fotka!Jeho CD je naprosto super.Hlavně ty jeho chytlavý a dojemný lovesongy!!!Miluju ho NADEVŠE a těším se na jeho koncert,kde se s ním vyblbnu!!!Je to prostě MILÁČEK!!!!MILUJU HO,MILUJU HO,MILUJU HO!!!!!!!!!!!!!!!!!Je jen MŮJ!!!Pusinka -
Péťovi
Péťo si nej tvoje písničky sou skvělí moc ti fandim.A nevzdávej to.Ahoj tvoje faninka -
Ba ne holky-dělala jsem si srandu...Péťa je ten nejlepší kluk na světě...šíleně, ale šíleně ho miluju.
-
Čauky holky, malá info pro Vás... Péťa hezky líbá, ale má ho malýho...
-
Milý Péťo, mi tě taky lovem...
Peťánku, tak jsme si přečetli tvůj článeček z časáčku a chceme ti sdělit následující: -klíček nepošleme-nemáme! -polštářky ušijeme, protože tě loveme! a až nás pozveš na návštěvu,nechceme sedět na zemi...:)))) Jsi príííííma kluk:) pa Věruška(25-sexi černovláska)+ Janička (30-sexi hnědovláska) -
prosim, prosim
prosim , prosim nevite jaky ma zivotopis petrik? ja ho primo zboznuju prosim budu moc rada:-) -
já taky je krásnej až na tu fotečku na hoře
-
Je to skvělej zpěvák má úžasný písně a je mnohem lepší než Horvát
-
Miluju ho
Petr je super kluk,kterej se nikdy nevzdává a vždy se snaží být ke všem zdvořilý.Asi budu mluvit za všechny,kteří ho obdivují,když řeknu,že ten kluk má úžasný hlas a krásný kukuč. -
pozdrávek
Zdravím všechny zlatíčka a kdo trochu poletuje po wwwP.Bendýska tak mě už asi trochu poznává.Je moc pěkné že si kluk náš našel fanoušky,nebo teda mi jeho:))Myslím že každý má nárok na názor jen mě mrzí že umí být někdo zbytečně sprostý.Je dost důležitý tolerovat vkus a názory jiných,pokud nám je nevnucují,není nutný být arogantní.Přeji všem suprový nový rok a rock 2006