Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Omar

Omare, omare, ty ubožáku. Až ti opravdu policajti zaklepou na dveře, tak jsem zvědavej, jestli budeš stejnej machr, jako tady. Už vidím ty sračky, jak se ti kutálíjou v nohavicích, když ti přijde trestní oznámení za vyhrožování,... Pak předvěď ty svoje silácký řeči v akci. Však ono ti jednou zmehne. S takovýmhle přístupem brzo narazíš, ale při tvý rychlosti to bude tvůj první a poslední náraz, protože ten náraz ti bude osudnej.
  • (hlavne)omarovi

tak demokracie tady sice je,to mas pravdu ale v demokracii taky plati ze nesmis verejne nikoho urazet-to uz nevis,co???a vubec,proc sem pises porad dokola kdyz pises porad ty samy nesmysly???to si myslis ze jsi nakej borec nebo co si o sobe vubec myslis???a vubec,kdybys mu to mel rict do oci nebo vubec neco dokazat tak jsi s prominutim posranej az za usima!!!trapaku jeden ubohej!!!
  • SPRAVCE NEZLOBTE SE ALE PROJEVIL JSEM SE NA VAS ROZHODNE VAS RESPEKTUJU MATE PRAVDU CO JSTE ŘEKL PARDON
  • JSI DOBREJ A NĚJAKÉ HLOUPÉ URÁŽKY TVÉ FANOUŠKY NEODRADÍ.HODNĚ ÚSPĚCHŮ.
  • p. Omarovi

a Propo Vy mu tady veřejně přejete smrt a to není dobre...
  • Pro p.Omara

To si teda legraci nedělám, sice je demokracie, ale Vy tady veřejně nadávaté a pomlouváte osobu Petra Bendeho. Nashledanou
  • LENKA

Peťa Bende je absolutně NEJLEPŠÍ z obou dvou superstar...než ňáký rom.!!!!! PEŤO SEŠ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • TADY JE DEMOKRACIE ČLOVEK MUŽE ŘICT CO SI MYSLI
  • PRO TOHO SPRAVCE

NO HELE TO SI DELAŠ PRDEL VOLE ŘEKL JSEM SVUJ NAZOR NA BENDEHO
  • A ODKUD PIŠU JSEM Z RAKOVNIKA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit