Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj

Ahoj Péťo,prosím tě napsal bys mi někdy svůj e-mail?díky moc p.s. jsi moje superstar a moc jsem ti fandila ,miluju tě!!!!! VERÍK
  • Prosím napiš mi e-mail,moc bych byla štastná.Jsi nejlepčí človíček na světě!!!Neposlouchej ty dementi co tě pomlouvají.Chtěla bych vidět jak by to zazpívali oni.Pro mě jsi SUPERSTAR jen a jen Ty!!!!Zpíváš moc nádherně,občas přidáš i tanec ale jsi moooooooooooc sympatickej.No prostě k sežrání!!!!!Tak mi prosííím napiš e-mail na Simona.srdicko@centrum.cz Budu čekat pááááá PS:Doufám že se dočkám Miluji tě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • MILUJI TĚ

Jsi nejlepčíííííííí!!!!Moc moc moc moc moc tě miluji!!!Superstars si měl být Ty!!!!!!M-I-L-U-J-I T-Ě!!!!!!!!!!!
  • Je mi líto všech chudáčků,kteří umějí jen pár sprostých slov a snaží se tak zviditelnit. Což takhle zpěv? Tak nám něco předveďte ať se pobavíme. Nemyslím, že takové kecy zatřesou osobností, jako je Petr Bende!!
  • Ahoj Peťo, vím že rozšířím pouze řady těch, kteří ti chtějí pogratulovat a popřát ti spoustu úspěchů. Myslím, že tě teď čeká spousta práce a psychického vypětí. Trošku jsem nestíhala z urážek, které se snesly na tvou adresu, ale nic si z toho nedělej. Nezapomeň, že v tomhle světě plném zla a nenávisti se vždycky najde človíček, který tady bude vždy když budeš potřebovat a na smutné tváři vykouzlí úsměv. Vykroč do toho světa tou správnou nohou. Měj se moc hezky. PS: říká se, že nejlepší čaj je kafe s mlékem, co si ho někdy dát:o))?
  • miluji tě péto!!!!!!!
  • Péťa je boží

Ahoj jsi fakt skvělej.Strašně jsem ti fandila a půjdu na váš koncert.poslal bys mi někdy svůj podpis?Dík pa
  • všem(rádoby)lidem ktery jenom nadavaj a sami nic neumí

Jste strašně trapný,idioti(i když si myslim že tyhle nadávky píše jeden člověk kterej si x krát mění jmeno páč se bojí podepsat)co vám Petr udělal,že mu takhle nadáváte???řekli byste mu to do očí???neřekli,tak ho nechte na pokoji a radši se zaměřte na sebe protože jste evidentně moc krásy nepobrali,rozumu...nemate ani tolik kolik by se vešlo do špendlíkový hlavičky a jste jenom závistiví,páč má Péťa hodně fanynek,líbí se holkám a je hezkej a sympatickej-narozdíl od vás a navíc na vás tady není nikdo zvědavej,tak sem nelezte,když umíte jenom nadávat-jste fakt trapný.a ubohý.a nic neumíte,jste obyčejný srabi,když se ani nepodepíšete.nevím jestli to píše jeden člověk nebo víc(já myslím že jeden)ale už sem nelezte,fakt na vás a vaše mindráky,my co jsme slušný,nejsme ani trochu zvědaví.a vůbec,myslím že potřebujete psychiatra,protože to co píšete není ani trochu normální.nebo rovnou doporučuju jet do Bohnic na psychiatrii-potřebujete to.fakt.
  • Moc Ti gratuluju a přeju hodně úspěchů v další práci! Jsi fajn!
  • MUŽU SE ZEPTAT

MOHL BYCH SE ZEPTAT KDO NA ME PIŠE URAŽKY NADAVKY KDO ME URAŽI ŘEKNETE

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit