Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • !

Nemám ho ráda.. *16*
    • martina1999

Re: !

Já taky ne!
    • NAROZENINY!

chudák Péťa! *9* JÁ PÉŤU BENDEHO NAOPAK MILUJU JAKO ZPĚVÁKA I KLUKA! *3* VÍM ŽE PÉŤA BENDE MÁ MANŽELKU ZUZKU, TAK JIM TO SPOLU SLUŠÍ! *4*
      PÉŤA BENDE MÁ DNESKA NAROZENINY TAK PÉŤOVI A ZUZCE PŘEJU AŤ JSOU SPOLU DLOUHO ŠŤASTNÍ! *3*
    • Re: !

Další zhrzená fanynka? *9* *1*
  • Petr

Nemam ho zrovna moc v lasce, ale respektuju ho...
    • Re: Petr

taky názor *3* Peace *14*
  • Křižovatky

na blogu svetpetrabende.blog.cz je odkaz na píseň křižovatky, poslechněte si jí
  • blahopřání

Pééťo a Zuzko taky Vám přeju vše nej do společného života...Na těch fotkách Vám to strašně sekne.Tak ještě jednou vše nej *3*
  • Blahopřání

Samozřejmě také blahopřeji Petrovi a Zuzce mnoho štěstí, ať jsou šťastní pocelý svůj život!!! *4* *3* *4*
  • Péťa se oženil!!!!

PÉŤA BNEDE SE OŽENIL SE SVOJI PŘÍTTELKYNI ZUZKOU, TAK JIM PŘEJI AŤ JIM TO SPOLU DLOUHO VYDRŽÍ!!! *4* *4*
  • Miluju Bendeho

Gratuluju Péťovi k svatbě! Moc ho miluju (platonicky) *14*
  • Petr Bende ode dneška ženatý.

Tak se nám dnes Petr oženil, vzal si Zuzanu! *3* *4* Moc blahopřeju!!! *3*
  • Lucie!!!!!!!!!!!!!!

Lucko ty si myslíš že nepoznám tvé příspěvky? Nechoď na můj blog, o Gábě tam nic nepíšu, vypadni!!!!!! A nepiš tam nemožné příspěvky!!!!!!!!!!
    • Re: Lucie!!!!!!!!!!!!!!

NO A??????? STEJNĚ SE NEDÍVÍM PÉŤOVI BENDEMU ŽE SI RADŠÍ VYBRAL SVOJI PŘÍTELKYNI ZUZKU!!!!! *4*
      • Re: Re: Lucie!!!!!!!!!!!!!!

Dej už s tím Lucino pokoj!!!!!!!Všimla sis, že kde vlezeš, tam přestávají ostatní psát?To nemáš v hlavě nic jiného než Zuzku?Jsi normálně praštěná!!!!
        • Re: Re: Re: Lucie!!!!!!!!!!!!!!

dobře, já si třeba myslím, že Petr s Gábou spolupracuje, např.: na druhém Petrově cd spolupracovali na písni spát s tebou, a taky si myslím, že je úplně jedno s kým Petr je, protože to je na něm, takže jsi mi Lucie ukradená a taky jsem ti blokovala psaní komentářů na mém blogu takže sbohem zakompleksovaná p**o, jsi mi ukradená, já narozdíl od tebe poslouchám lidi podle toho jaký mají hlas a ne podle toho s kým kde a proč
  • Ženatý Petr???

To, že plánuje svatbu, včetně konkrétního data 2. července, prozradil o Petrovi Bende zaměstnavatel jeho nastávající. Zuzana, s níž Petr chodí přes rok, totiž pracuje v agentuře Petarda Production Petra Šišky. "To že Petr řekl? No, já to nepotvrdím," mlžil Bende s tím, že si to ještě se Šiškou vyřídí.

No nevím svobodnýmu mu to sluší, třeba jsou to jenom klepy
    • Re: Ženatý Petr??? Nevadí!

Mě by nevadilo kdyby se Péťa Bende oženil se svoji přítelkyni Zuzkou. *4* Když spolu chodí Petr a Zuzka a jsou spolu moc šťastní tak proč jim v tom bránit?! *4* Náhodou Péťa Bende a jeho přítlkyně Zuzka se k sobě moc hodí! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit