-
Zdravím,též jsem několik let obdivovatelkou pana Čepka,jak po stránce herecké,tak lidské...byl to neuvěřitelně charismatický člověk..
-
P. Čepek
nedávno proběhla anketa o na ČT o oblíbenosti herců či co. Moc mě potěšilo, že se můj jiný oblíbenec (O.N.) dostal do popředí, ale P. Čepek se tam měl dostat taky - ne-li to rovnou vyhrát.
Připadá mi, že výsledky ankety korespondují s počtem víkendových reprízna ČT, dávat pár lidí ve filmu pořád do kola... no škoda, je to zvláštní přístup...
ale: P.Č. se u mě řadí na první místo mezi herci...a to ho nemusím vidět třeba rok:)) *4* -
Oči Petra Čepka
Včera jsem opět zasněně sledovala TV, kde byl vysílán dokument o Čépovi - Oči Petra Čepka, hovořilo se tam i o odmítnutí role v Majoru Zemanovi... -
70. narozeniny
Ve čtvrtek 16.9.2010 si připomeneme významné jubileum Petra Čepka, oslavil by 70 let... -
právě sem se pokusila o upravení profilu ale bohužel je datum úmrtí uzamknuto
-
-
Elinko datum úmrtí nemůže byt uzamknuto to je blbost. Pokud seš na osobnost.cz zaregistrována tak muzez měnit zpěvákům a hercům narozeni atd. Pokud nejsi tak to je jasný že to bude uzamknuty. Pa Ela
-
-
20.9.1994 toto je datum úmrtí tohoto vynikajícího herce. Prosím o úpravu v profilu. Děkuji
-
Petr Čapek umřel v 20.9. 1994
-
-
Ahoj vanesso Petr Čepek zemřel 20.9. 1994 proč to tu vlastně pises když to máš napsany na jeho osobnosti kdy zemřel Hmm! Zrovna se narodil muj bracha když zemřel Petr Čepek ! Achjo byl skvělí herec škoda. Je mi to líto! Pa Ela
-
-
By mě zajímalo kdo tyhle profily osobností dělá..není to poprvé kdy chyběly hercům filmy v kterých hráli nebo nesedělo datumy úmrtí atd.
-
Pěkné...
Zdravím všechny, velmi mne těší, jak se to zde rozrůstá, kolik příbývá fanoušků... Já jsem ročník 1981 a Petra jsem začala zbožňovat asi ve svých 15 letech. Jsou zde velmi hezké příspěvky.
*5* -
-
Re: Pěkné...
Ahoj, jsem hrozně ráda, že jsem to tady objevila, a hlavně Tobě chci poděkovat za krásný příspěvky. Popravdě, kromě svojí rodiny, neznám nikoho, kdo by byl vyloženě Petrův fanda. Samozřejmě rádo ho má hodně lidí, ale zas až takhle ne. Takže díky za to, že jsi, a vůbec všichni, pro které Petr neumřel. Já jsem 80 ročník, a dodněška si pamatuju tu hroznou bolest, když jeho smrt oznámili v TV novinách. Ale díky jeho filmům je tady pořád s námi, jen je škoda, že už nebudou další *9*
-
-
Děkuju
Děkuju vám za skvělé vedení tohoto profilu o petrovi čepkovi,dozvěděla jsem jsem tu o něm spoustu věcí,děkuju :-) *3*