-
Pane Fialo nandejte to komunistům,estébákům,zlodějům.....
Nechci patřit zase k rusákům,ani na východ.Nevážím si Milouše,nemám ráda Bureše.M. -
Brusel je DIKTATOR a konec SVOBODY...Daleko horší vo-,,.lové než celé RUSKO!!!!!! *1* *1* *1*
-
Zasranej brnák. *16*
-
Na tuto bandu podvraťáků by bylo třeba Hitlera.A nebo Stalina.
-
-
Ale to už víme,co jsi za blba diváku.Tak táhni do Ruska.
-
-
Pane Fialo, Vy jste rozvračeč národa. Jak Vy múžete vyučovat na škole. Vy ty studenty štvete, aby šly proti všem, jen né proti Vám. Zrádce státu jte vy.8 *14*
-
-
Pan Fiala vyučuje,neboť je inteligentní.Zrádce státu je Radek Vondráček,
který jel studenty bít!
-
-
Jenom,ty radši drž hubu.Já volim pravici a ty asi levici.Já jsem Demokrat a ty jsi komouš.P.Fiala je rozumný člověk na rozdíl od tebe.
-
-
demokrat - pravičák a volič ODS, ale především sprostej hulvát. Smiřte se prostě s tím, že vaši oblíbenci už se příště do parlamentu vůbec nedostanou.
-
-
Vážený pane Petře Fialo,
gratuluji Vám k úspěšnému druhému místu ve volbách do parlamentu. Pravdou je, že jste měli (ODS) získat vyšší procento hlasů. Přesto jsem rád, že se ODS odrazila od pověstného dna pod Vaším vedením. Jsem pravidelným voličem a příznivcem ODS a v naší zemi snad jediné Opravdové Demokratické Strany.
Pevně věřím, že od Vašich zásad a podmínek při sestavování nové vlády (nespolupracovat s ANO, KSČM, SPD) neustoupíte. V totalitě jsem se narodil a nějakou dobu žil. Lidé velmi často zapomínají na to zlé.
Bohužel, polovina voličů,kteří k volbám šli, na to zlé asi zapomněli. Slušnost a poctivá práce se zřejmě z naší společnosti postupně vytrácí. Neztrácejte prosím hlavu a zdravý rozum při vyjednávání o jakékoli spolupráci s nedemokratickými stranami.
Přeji Vám pevné nervy, zdravý rozum a mnoho zdraví
Bůh Vás Provázej
Václav Kutil Sadov Karlovy Vary -
Pan Fiala na hrad!!!!!!!
-
-
Marcelo, jděte se léčit. Jste opravdu pomatená osoba.
-
Na...t !!!
-
A Marcelu do klecového lůžka!
-
-
Volím ODS a bydlím v Mladý Boleslavi-Tím chci říct že i BRNÁCI nejsou špatní.FIALA aspoň není estébák jako čur.. Babiš.
-
Hale ty Typickej,radši drž hubu.Zastáváš se babiše a komoušů a to dokazuje,že ty jsi hulvát.Já budu vždy volit ODS,pan Fiala to má v hlavě v pořádku.A N E S E R mě Typickej komouši.ODS vždy zvítězí.