-
díky Bohu, že máte takový talent, Vaše písničky mě už pár let spolehlivě tahají z depresí ,přeji Vám zdraví,sílu a nápady
-
Dívám se dívám
Dobrý den, mám stejnou prosbu jako už tu kdosi mě- SHÁNÍM KLAVÍRNÍ NOTY OD PÍSNIČKY DÍVÁM SE DÍVÁM, nutně...budu velice vděčná, Nell.chmel *4* -
velké přání
Pane Hapka,moc Vás prosím o pomoc při shánění kontaktu na Vašeho přítele pana Horáčka.Potřebuji mu poslat delší text a neznám jeho meil.Jde o dobrou věc.Děkuji.JK -
Panna a netvor
Prosím nutně sháníme noty k ústřední melodii z pohádky Panna a netvor.Chtěli bychom, aby nám ji hráli v květnu na svatbě.Kdo tyto noty máte, prosím napište.Děkuji -
melodie z Bylo nás pět
Neví někdo náhodou, kde se dá sehnat ta melodie ze seriálu Bylo nás pět,kterou složil Petr Hapka (jak tam hraje ten saxofon). -
Bylo nás pět
Prosím Vás nevíte někdo jak se jmenuje ta uvodní instrumentální píseň od P.Hapky ze seriálu "Bylo nás pět" ? Kdyby jste to někdo z Vás věděl,..moc by mi to pomohlo. Předem děkuji. Honza -
Já mu přeju, aby mu to s tou Kirscherovou vyšlo. Ona mu bude kázat nad hrobem, uklidí, navaří, vypere, aspoň nebude tolik chodit do hospody a nezemře na otravu alkoholem, a nebude všechno krásný házet do popelnic.
-
Hapka info
Ahoj, všem chtěla bych se zeptat v radiu jsem slyšela od P. Hapky...pár písní. Moc se mi to líbilo. Jen jsem nikdy neslyšela z jakého Alba to asi hrajou :-( Chtěla bych se zeptat zda by mi mohl někdo poradit...bylo tam: skladba instrumentální. Bylo to jako z filmu a myslím si že to bylo Kráska a zvíře, ale nejsem si jista. Byla bych moc ráda, kdyby jste mi někdo poradil. Chtěla bych to někomu koupit jako Vánoční dárek. Děkuji a přeji hezký zbytek dne Lucie -
Báječný
Právě jsem si přečetla všechny příspěvky a směji se. Třeba to o tom bohu. Ale nesměji se, že bych se vysmívala. Mám také moc ráda písně pana Hapky, mám ho ráda jako člověka. Ale směji se při představě, že si všechny tyto řádky pan Hapka čte a říká si: Lidi, jaký pak já jsem bůh. Kdyby jste znali všechny moje neduhy... Každopádně i já si říkám, nevadí, stejně jsi báječný, Petře! Hřej náše duše svými písněmi a svým kouzelným projevem dál!!! -
Jeho hudba ve spojení s texty pana Horáčka je něco vynikajícího. Naprostá paráda! Zároveň ale patří mezi naše vůbec nejlepší zpěváky. Je skutečným Mistrem duetů. Když zpívá společně s Hanou Hegerovou, tak výsledek je úžasný. Když zpívá společně s Lucií Bílou, tak výsledek je taky úžasný. On a velmi kvalitní zpěvačky. To je prostě bomba!! :-)))