Přejít na výpis diskuzí

Petr Kolář

OSOBNOST 31.12.2006 
96 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pééééééétaaaaa

Péta je nejlepsouckej zpevak vsech dob.souhlasim ze na nej nema ani nahodou Gott apod.je bombovej jak zhlasem tak jako clovek.v muzikálech válí a ted i ve stredu na koncerte.jsi nejlepsiiiiiii!!!!!!!!!!!!zboznuju teeeeeeeeee!!!!:-)Love you Peto!!! *14* *14*
    • dasenka2061967

Re: Pééééééétaaaaa

tak to mas pravdu pravdouci, mam ho stejne rada jak ty *15*
      • Re: Re: Pééééééétaaaaa

*1* je the best! *14*
  • Miláááááček

Nev¨í tu někdo,kam si můžu napsat o Petrovo autogram?????Please jestli jo tak mi ho pošlete na e-mail:Arwen015@seznam.cz.....
    Pet r je naprosto skwělej!!!!!Viděli jste ho v Golemovi???????BOŽŽŽŽŽÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!Mám ho moc a moc ráda!!!!!!!Petře přeju mnoho úspěchů i do dalších let!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
  • super

je super zpěvak *4* *4* *4* *14* *5*
  • Jsi SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. *1* *5* *14* *14* *3* *4*
  • Tak tohle je Pan zpěvák, upřímně gratuluji. Jsi prostě supeeeeeeeer *8* *15* *3*
  • Gratulace

Srdečně blahopřeji k získání stříbrného slavíka, i když si myslím, že to měl být zlatý!!!!! I když patřím ke starší generaci, Váš hlas a zpěv, i Vámi složené písničky se mi moc líbí.Přeji mnoho úspěchů v další práci.
  • naprosto užasnej chlap...nádherně zpívá a je naprosto užásnej...dokonalost sama *14* *14* *14*
  • Muuuuck!

Tohle je nejlepšejší zpěvák na světě!!! *1* Byla jsem na konzertě a uplně suuuupeeeer *15* ... kam se na něj hrabe Gott atd... *13* Jsi fakt suuuupeeeer Peťo!!! *14* SLAVÍKA VYHRAJEŠ TY, JESTLI NE TAK JSME NÁROD ***!!!! LOVE YOU!!! *14*
  • Nádheraaaa

No nejlepšejší *14* zpěvák na světě...!!!! *1* LOVE YOU!! *15* *14*
  • *1* *1* *3* *9* *14* *7* *10* *10* *10* *8* *8* *16* *16* *15* *15* *5* *5* *13* *13* *9* *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit