-
Pééééééétaaaaa
Péta je nejlepsouckej zpevak vsech dob.souhlasim ze na nej nema ani nahodou Gott apod.je bombovej jak zhlasem tak jako clovek.v muzikálech válí a ted i ve stredu na koncerte.jsi nejlepsiiiiiii!!!!!!!!!!!!zboznuju teeeeeeeeee!!!!:-)Love you Peto!!! *14* *14* -
-
Re: Pééééééétaaaaa
tak to mas pravdu pravdouci, mam ho stejne rada jak ty *15* -
-
Re: Re: Pééééééétaaaaa
*1* je the best! *14*
-
-
-
Miláááááček
Nev¨í tu někdo,kam si můžu napsat o Petrovo autogram?????Please jestli jo tak mi ho pošlete na e-mail:Arwen015@seznam.cz.....
Pet r je naprosto skwělej!!!!!Viděli jste ho v Golemovi???????BOŽŽŽŽŽÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!Mám ho moc a moc ráda!!!!!!!Petře přeju mnoho úspěchů i do dalších let!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
super
je super zpěvak *4* *4* *4* *14* *5* -
Jsi SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. *1* *5* *14* *14* *3* *4*
-
Tak tohle je Pan zpěvák, upřímně gratuluji. Jsi prostě supeeeeeeeer *8* *15* *3*
-
Gratulace
Srdečně blahopřeji k získání stříbrného slavíka, i když si myslím, že to měl být zlatý!!!!! I když patřím ke starší generaci, Váš hlas a zpěv, i Vámi složené písničky se mi moc líbí.Přeji mnoho úspěchů v další práci. -
naprosto užasnej chlap...nádherně zpívá a je naprosto užásnej...dokonalost sama *14* *14* *14*
-
Muuuuck!
Tohle je nejlepšejší zpěvák na světě!!! *1* Byla jsem na konzertě a uplně suuuupeeeer *15* ... kam se na něj hrabe Gott atd... *13* Jsi fakt suuuupeeeer Peťo!!! *14* SLAVÍKA VYHRAJEŠ TY, JESTLI NE TAK JSME NÁROD ***!!!! LOVE YOU!!! *14* -
Nádheraaaa
No nejlepšejší *14* zpěvák na světě...!!!! *1* LOVE YOU!! *15* *14* -
*1* *1* *3* *9* *14* *7* *10* *10* *10* *8* *8* *16* *16* *15* *15* *5* *5* *13* *13* *9* *9* *9* *9*