Přejít na výpis diskuzí

Petr Kolář

OSOBNOST 31.12.2006 
96 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Petr.........

Ahojky seš fakt dobrej a doufám že letos vyhraješ Slavíka i když jde jenom o sošku ta tato soška znamená hodně-a to že jsi nejlepší. *4* *3* *1*
  • Gratulace

Srdečně blahopřeji k získání stříbrného slavíka, i když si myslím, že to měl být zlatý!!!!! I když patřím ke starší generaci, Váš hlas a zpěv, i Vámi složené písničky se mi moc líbí.Přeji mnoho úspěchů v další práci.
  • Petr

Petr je prostě skvělej!! Mám ho moc ráda. *8*
  • nej nej ♥

*14*nej nej nej nej zpěvák na světě.škoda že není herec *9* aaale to neva *14*
  • Nádheraaaa

No nejlepšejší *14* zpěvák na světě...!!!! *1* LOVE YOU!! *15* *14*
  • Arakain

supr hlas... nejvíc se mi líbil v arakainu *1*
  • Miláááááček

Nev¨í tu někdo,kam si můžu napsat o Petrovo autogram?????Please jestli jo tak mi ho pošlete na e-mail:Arwen015@seznam.cz.....
    Pet r je naprosto skwělej!!!!!Viděli jste ho v Golemovi???????BOŽŽŽŽŽÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!Mám ho moc a moc ráda!!!!!!!Petře přeju mnoho úspěchů i do dalších let!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
  • majushka2

Péťa je nej

Ahoj lidi, Péťa je nejlepší zpěvák na světě, má úžasný hlas a jako chlap je taky moc hezkej. Vždy když zpívá v rádiu, tak se zavřu do pokojíka, poslouchám ho a zpívám s ním. Je úžasnej. Já jsem měla tu čest se s ním potkat. Dal mi autogram a vyfotila jsem se s ním *14* *14* *14* *14* *3*
  • Pro tomáše 16.4.10:46

Nevím, že by byl tuctový chlap. To tvrdíš Ty. Osobně Koláře neznám. Ale co se týče hlasu - nezajímavý až nudný. A písničky? Trapnost, nuda, kýč "...jsem sám jako stín, tichej a zvláštní...".
    • Petrovi

Petře jste dobrej za všechno co jste dokázal *4* Vážím si vás protože jste fakt skvělej zpěvák a jste lepší než...víte kdo!!!...Tak hlavně at' vám to vydrží a hodně štěstí
      PS: Stejně toho člověka dřív nebo pozděj porazíte ale nic proti němu samozřejmě nemám já jen že podle mě jste lepší
      • Re: Petrovi

souhlas! .. lip bych to nerekla :))
    • Re: Pro tomáše 16.4.10:46

Ty už zase otravuješ stou jedinou písničkou?Jde vidět že na něj asi nic jinýho nemáš než Jsem sám jako stín!!!Ubožáku *1*
      • 1

*4* Petře,máme Vás rádi!
      • Re: Re: Pro tomáše 16.4.10:46

Tak mi ten verš objasni. Zřejmě nejsem tak intelektuálně na výši, abych jej plně pochopil a ocenil.
        A například "...ještě že tě lásko mám na mou duši přísahám..." je z bláta do louže. Hnus, hnus, hnus.
        • Re: Re: Re: Pro tomáše 16.4.10:46

tak co lezes na jeho stranky kdyz se ti nelibi?? .. ma krasnej hlas !! .. a to nemluvim o pisnickach ..
          • Re: Re: Re: Re: Pro tomáše 16.4.10:46

A tyto stránky se jmenují "Nekriticky adorujme Petra Koláře"?
            Navíc jsem někdy nucen poslouchat ty jeho stupidní písně a tuctový hlas, tak si snad mohu dovolit drobnou negativní kritiku, ne?
            • Re: Re: Re: Re: Re: Pro tomáše 16.4.10:46

Pane bože nemůžeš přestat???? Proč to sem píšeš??? Můžu se vsadit že by jsi mu to do očí neřekl.
        • Re: Re: Re: Pro tomáše 16.4.10:46

No hlavně že ostatní zpívají všechno zprávně a všechno co má smysl! *13*
          • Re: Re: Re: Re: Pro tomáše 16.4.10:46

To jako že ostatní zpívají zprávy? Nemělo tam být správně místo zprávně?
            Ale nejde jen o jeden verš. U Koláře je docela dobře znát posun, pokud si vezmeme například písničku "jsi můj anděl" (tedy jmenuje-li se tak). Celkem vzato docela průměrný střední proud, dobrá rádiová vata (bez ironie) mezi zprávami o pádu vlády a výsledku fotbalového utkání. Nemám tušení, kdo je autorem této věci, ale je zřejmé (opět moje domněka), že je již staršího data, než se PK přiklonil k něčemu tak stašnému, jako je slyšet na jeho posleních hitech. A to jak hudebně tak po textové stránce.
  • Péta bez křídel

Péta je nejúžasnější zpěvák na celém světě. Je prostě super a je taky mocinky pěkný chlap.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit