Přejít na výpis diskuzí

Petr Kolář

OSOBNOST 31.12.2006 
96 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomivojtech

diskuse.

Petře přeji ti konečně toho zlatého slavíka věřím že se ho brzy dočkáš.Karel by měl sám už odstoupit po tolika letech a dát prostor mladším.Jsi dobrý chlapík.
  • Skvělej chlap

Petr je už od pohledu fajn chlap a dobrý člověk...Snad bude brzy další nové CD... *3* *7* *7*
  • karinkas

karinka S

Zdravím všechny tak jsem tady přihlášená ,muluju pera koláře je super zpěvák s krásným hlasem mam dvd golema a petr tam zrovna hraje tak si to pořad pouštím no prostě super ,ráda bych viděla Pera Koláře živě ale možná to brzy bude tak papapa *3*
    • dasenka2061967

Re: karinka S

taky ho miluju, a videla sem ho zive 2krát, neboj, taky se dočkáš...
    • karinkas

omlouvám se za me chyby ,ale nemam brýle tak se opravuju miluji petra kolaře hlavně jeho božský hlas papapa *14* *14* *14*
    • iveta173

hej segra oprav si to tady *13* *13* *13* *13* *13* *3* *3* *3* *1* *1* *1*
  • Český Slavík

Tak dnes držte palce, ať se Peťa umístí ve Slavíku vysoko. *3*
  • je to dríč

peta je muzikant kterej si to od zacatku vsechno vybojoval sam zacinal jako nic a co je z nej dneska objetoval i prvni rodinu aby sel za hudbou *9* ale jedno se musi uznat je to dric a hlas je skvelej *5*
    • Re: je to dríč

Tak pakliže obětoval rodinu, aby zamořoval hudební éter stupiditami typu Ještě že tě lásko mám, Jednou nebe zavolá nebo Jsem sám, tak se raději neměl rozvádět. A co se týká jeho hlasu - tuctový až nezajímavý.
      • tomivojtech

Re: Re: je to dríč

U
  • hilaryduff1997

Petr Kolář

Dneska byl součástí koncertu v Blansku :) Jsem tam byla :) Zpívá skvěle, je super :) Podepsal se všem, co chtěli a ji se s nima vyfotil :) A má pěkný auto :)
  • tomivojtech

diskuse.

Petře přeji ti konečně toho zlatého slavíka věřím že se ho brzy dočkáš.Karel by měl sám už odstoupit po tolika letech a dát prostor mladším.Jsi dobrý chlapík.
    • Re: diskuse.

lol....tak presne tohle rika moje matka *1* *1*
  • ahoj ja moc rada poslouham hudba
    mam rada a uzacsne zpivac uzasne
    fak sec dobrej
  • SUPERPETA,SUPERPÍSNĚ

SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRR.LÍBÍ SE MI TVÉ PÍSNĚ.HODNĚ ŠTĚSTÍ,ZDRAVÍ
    A PĚVECKÝCH ÚSPĚCHŮ.
    *1* *5* *14* *14* *3* *4*
  • Tak tohle je Pan zpěvák, upřímně gratuluji. Jsi prostě supeeeeeeeer *8* *15* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit