-
Ale ta Zuzana!
Petře, jsi skvělej zpěvák a určitě výbornej chlap, ale řekni manželce, at se netváří na lidi tak nafrněně. Žádná extra zpěvačka není, tak at se krotí. A ted bude opruzovat v Touze. Alternace Lucky V.? No potěš! -
co se to s ním jen stalo...
-
super zpěvák
v sobotu 27.9.2008 jdu na jeho koncert.Moooc,moooc se na něj těším!!!Doufám že to bude tak super jako v loni!Obdivuji ho!!Je to pan zpěvák s nejžasnějším hlasem na světě!!!! -
Báječný večer
Tak jsem byla na tom koncertu a bylo to báječný!Má prostě úžasnej hlas!Taky semě a mímu příteli podařilo dostat do zákulisí a na raut kde jsem se s Petrem setkala osobně.Byl báječnej,roztomilej a a moc hezky se mi s ním vykládalo!Nikdy bbych nečekala že se mi něco takovýho podaří ale byla to náhoda!Potkali jsme pána kterýmu jsme se tak líbyli že nám dal ty bstupenky na ten raut!Tímto bych mu taky chtěla moc poděkovat za to že mi umožnil se osobně setkat s Petrem Kolářem!Děkuji moc!!! *3* *3* *3* *3* -
karinkas
Zdravím ,tady všechny tak ,fotky s megakoncertu rádia čas v ostravě jsem Petra Koláře nafotila já s blízka a fotky jsem tady přidala posílala jsem je taky mé sestře Ivetě ,která jak vidím tady taky dala tu mou fotku co jsem já nafotila takže to poděkování spíš patří mě že ,ještě mam menší videa s koncertu ,kddyž zrovna petr kolář zpíval tak se je tady pokusím dát tak se mějte a papapa *1* *1* -
Stín
Může mi někdo vysvětlit, jak může být stín sám? A jaktože každá píseň kterou Kolář zpívá je tak otřesná.
Petr Kolář je, s Jakubem Smolíkem, největší kýčař v české hudbě. -
-
Re: Stín
Zato ty jsi jednička *5* -
-
Re: Re: Stín
Když to tvrdíš.... -
-
Re: Re: Re: Stín
Jasně ubožáku!Závidíš mu že ho hrají třikrát denně v rádiích?Vý se o něm ale o tobě nemá nikdo ani potuchy chudáku!To je jen slepá závyst!!!!!!!!!!Měl by jsi s tím něco dělat!!!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Stín
Ne, Kolářovi opravdu nezávidím, tak prosím tě nevyvozuj mylné závěry. Nelíbí se mi jeho písničky ani hlas. Jsou to prostě trapné kýče ("...jsem sám jako stín..." - jak může být stín sám, když jej něco musí vrhat???).
Malé doporučení - pokud chodíš do školy, tak ji změň.Nebo alespoň učitelku češtiny.
-
-
-
-
Re: Stín
tak je neposlouchej *5* -
-
Re: Re: Stín
Tak zajisti, ať toho stupidního kýčaře Koláře nehrají 3x za den na ČRo1 a v hospodách, kam jdu třeba na oběd nemají puštěné rádio Blaník. -
-
Hm, tak to budeš muset asi vydržet no! Já taky nemusím některé zpěváky, zpěváky a skupiny, ale abych se kvůli tomu rozčilovala, když je hrají - to naštěstí ne!!!! *7* -
Tak to máš blbý ,tak jim zavolej kdy chodíš na oběd a objednej si svou můzik ne!
*3* *7* -
Je to tvůj názor tak jak zalezi jakou muziku mas rad?
*7*
-
-
-
-
karinkaS
Tak ja si teda myslím ,že Petr Kolář je jednička a moc mu gratuluji k 2mistu ve Slavíkovi moc jsem mu přala at vyhraje ,ale Karel Gott bude zkrátka pořád prvni,ale mám ráda oba dva zpěváky moc jim fandím super zpívají a mají super písničky tak papapa *3* -
krásný
ahoj všem,Petr je skvělý,krásný zpěvák...nej ze všech...těšim se na jeho jarní turné *14* mam ho ráda....Petře držim palečky *3* -
-
petra korneliova
Ja Petra Kolare miluju.
-
-
pro Petra
ahoj Petře moc se mi líbíš Ty a hlavně tvoje písničky.Chtěla bych jít na tvůj koncert .Doufám že se mě to splní když budeš karlínském divadle. Budu doufat.Přeju hodně štěstí a ůspěchů v životě.Lída *14* *14* *3* -
-
Re: pro Petra
Nebylo by místo doufání jednoduší koupit si lístek? -
-
Re: Re: pro Petra
už jsem si koupila. *1*
-
-
-
Ach ten Péťa...
Petr Kolář je dobrej zpěvák...jeho písničky nemaj chybu!!! *3*