Přejít na výpis diskuzí

Petr Kolář

OSOBNOST 31.12.2006 
96 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • naprosto užasnej chlap...nádherně zpívá a je naprosto užásnej...dokonalost sama *14* *14* *14*
  • peťka kolečko

No Peťko, jsi charizmatický a můj typ.potkat Tě nechala bych si zazpívat do ouška........no nechala bch to na Tobě.Ale SLAVÍK by Ti už měl brzo přistát V KLECI. Nenech si ho ufrnknout, MÁŠ NATO kluku jeden *3* *3* *3* *3* *3* *3* *13*
  • karinkas

karinka S

Zdravím tady všechny tak byla jsem v sobotu v ostravě na megakoncertě radia čas ,stala jsem přimo u podia takže jsem krasně viděla a samozdřejmě jsem se těšila na Petra Kolaře, který je nadherny a ma krásný usměv a hlas super a pisničky stali zato tak jsem nafotila par fotek už jsem je tady dala ale zatim naskočila jenom jedna tak možna později mějte se a napišete tady taky jestli jste byli někdo na koncertě v ostravě kde vystupoval petr kolař jo tak papapa *14* *14* *14*
    • evinek

Re: karinka S

Já jsem ho sice neviděla v Ostravě, ale jinde opravdu zpívá nádherně!!! *4* Autogramiádu sice rušili nedočkaví fanoušci, jemu se to moc nelíbilo, mám pocit, že byla zrušena, ale na mě naštěstí řada vyšla! *3*
    • Re: karinka S

.......že děkuji Ivetce za propagaci mé fotografie z Megakoncertu Radia Čas v Ostravě. A jak tam máš tu krásnou, co na ní Petr mává a směje se, tak pohled a úsměv patřil mě! Ještě jednou dík, ta se Ti fakt povedla. *1* *14*
  • miriam74

pro Petra

Petre,gratuluji ti k synovi.Urcite jsi na nej hrdy.Pa, Miriam *3* *3*
    • Petanek

Joo fakt ma hezkej hlas zpiva tak krasne :)) *3*
  • marmeladalada

teď zpívá na...

...čt 4 na zahájení mistrovství v basketu... *15*
  • *1* *1* *3* *9* *14* *7* *10* *10* *10* *8* *8* *16* *16* *15* *15* *5* *5* *13* *13* *9* *9* *9* *9*
  • Muuuuck!

Tohle je nejlepšejší zpěvák na světě!!! *1* Byla jsem na konzertě a uplně suuuupeeeer *15* ... kam se na něj hrabe Gott atd... *13* Jsi fakt suuuupeeeer Peťo!!! *14* SLAVÍKA VYHRAJEŠ TY, JESTLI NE TAK JSME NÁROD ***!!!! LOVE YOU!!! *14*
  • nej nej ♥

jednou když zpíval petr kolář v televizi.tak sme celá rodina seděli u telky.a já sem všem zklapla pusy a telku sem dala tak nahlas že to slyšeli i sousedi *1*
  • super

Setkání s Petrem mě překvapilo je supr chlap.Jen tak dál...
  • přání

Milý Petře
    Přání k Tvým narozeninám hlavně dobrému
    zdraví,štěstí,pohody a hodně dalších zdaru jak v rodinném štěstí tak i na
    profesionální úrovni.Měj se!
    *4* *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit