-
kristýn
ahoj proč končíš v ordinaci a co bára vrat se tam odepiš mi no a muzeš se tam vrátit ????????????? *4* -
Re: Je sladkeej
to ano já ho miluju -
Je sladkeej
Péťa hrozně sladkeej človííček.. *14*
Tohodle kluka bych si klidně nechala líbit..je úžasneej..:))) -
BÝK!!!
Já jsem taky býýýýk xD -
Monča
robert...byl v ordianci jak hajzl jinak si lyslm že je andílek -
.
Nejkrásnější herec z ordinace..Bude tam chybět, bez něj už to nebude ono prostě ... -
Re: Re: robert
robert byl v ordinace pěknej grazl...ale jinak si myslík že je to sluníčko:-)))) *3* -
Beran nebo Býk
V úvodu Beran v řivotopise narozen ve znamení Býka???? Přeji mnoho úspěchů :-))) -
♥♥♥
jestli todle čteš (doufám)
si fakt seenzační skvělej herec krásnej kluk a určitě i vtipnej
je velikánská škoda že končíš ordinaci kde tě zase uvidíme?doufám že brzy ♥♥ :-*
*14* *14* *14*
kdyby jsi mi chtěl náhodou odpovědět můj e-mail je klonifac@seznam.cz
sice vim že asi ne ale stejně si neeeej *14* -
Tohle je skvělej kluk !!!!!
Ahoj Péťo je strašná škoda že v ordinaci končíš, protože jsi fakt skvělej herec ale zřejmně i kluk, a strašně ti fandim !!!!!!!!
s pozdravem Katka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Tohle je skvělej kluk !!!!!
Ahoj Péťo je strašná škoda že v ordinaci končíš, protože jsi fakt skvělej herec ale zřejmně i kluk, a strašně ti fandim !!!!!!!!
s pozdravem Katka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Pro Péťu :)
Ahojky Péťo,
v ordinaci jsi fakt bezva!
*14* škoda že už v ní nebudeš *9* *8* *9* moc se mi stýská.... bez tebe to není ono *9* nevím jestli si tenhle můj vzkazík přečteš. Byla bych moc ráda kdyby si mi napsal na email *3* sice se neznáme, ale podle mě to neva *4* můžem být kámoši kdyžtak... moc by mě to potěšilo! budu každý den chodit na email *3* *3* (budu čekat) *3* -
Re: Vše nej
nepíšou tam náhodou že je má 2. dubna??? *15* *7* -
PK
Nejlepší herec z ordinace, bude tam moc chybět...úžasně hraje, fakt skvělej, škoda, že nehraje v divadlech v Praze -
Re: miluju
ooo *8* -
aaaa
je to hezkej klum ja ho tak zboznuju *4* *14* -
Re: robert
ahoj je to moc krásnej kluk skoda ze v ordinaci umre byl tam peknej -
jo skoda ze zemre je takový hezoun moc se mi líbí -
Jo přesně nemusel by umřít....bude mi chybět:-)))) třeba ho mohli na chvilku odstrčit do francie za maminkou a ak ho "napravenýho"vrátit zpet do kamenice.....že?? *9* *7* *9* *9* *14* -
to jo no je hezkej