-
Re: robert
to jo no je hezkejhttp://img.osobnosti.cz/smile s/10.gif -
robert
je velká škoda že zemře ta role tam bude chybět *9* -
:(
chudinka zemre :(( -
Re: .Konáš
Moc se mi nelíbí. Když vyvaluje to bělmo je to hnus. V Ordinaci končí-to je dobře. Není sympatický. *5* -
Re: Re: nechci aby v ordinaci skončil
jo taky sem to te´d četla....20.května bude ten díl =( -
Vše nej
všechno nejlepší k narozkám... *3* *3* *3* *3* -
Re: nechci aby v ordinaci skončil
Co?? Neee.. *9* Nesmí v Ordinaci skončit.. *9* On je úžasnej.. *14* Ale občas i pěknej ,,blbec" *9*
A vše nejlepší k narozeninám.. *14* *14* -
nechci aby v ordinaci skončil
v ordinaci je uplně boží ale bohužel sem se dočetla že už tam nebude hrát prý bude mít bouračku s Fryntou nebo něco také a v nemocnici zemře *9* *9* Tak jestli ho v ordinci chcete tak rychle jděte na stránky ordinace a protestujte jako já!! a jinak vše nej k narozkám -
miluju
ahoj Péťo dřív jsem tě v ordinaci nesnášela si tam totiž jako hajzl ale nějak ses mi začal líbit už se na ordinaci těšim hlavně kvůli tobě si zlatej I LOVE YOU *14* -
:-*****
Vše Nej K Naozkám Petře Si Tk Krásneeej Na Tebe fakt Nikdo Nemá *14* *14* *14* *14* -
blahopřání
Ahoj Péťo,
k dnešním narozkám Ti přeji jen to nejlepší, *4* *1* co Ty sám si od života přeješ! *4* Spoustu krásných dalších rolí!!! *4*
Měj se, Gabča *15* *15* *14* -
narozeniny
Milý Péťo
Všechno nejlepší k Tvým dnešním
narozeninám přání hodně štěstí,
zdraví. *4* *4* *4* *4* *4* -
Kwáása!!
Miláček fakt... jak byl teď v televizním programu tak jsem si ho vystříhala a polepila na skříň. Ho upe lovoju a strašně se kvůli němu těším na ordinaci. Taky hraju divadlo, takže jsem rodiče poprosila, jestli by mě nevzali na nějakou jeho hru, "pro inspiraci" (samozřejmě je v tom něco úúplně jiného! :D) takže mi to snad vyjde! Osobně bych ale řekla, že Petr a Robert jsou strašně rozdílné osoby. Petr zní tak skromějc a vypadá jako velmi slušně vychovaný... prostě love ! :D *14* -
Jj je skvělej
Je úžasnej, v ordinaci jsem ho dřív nesnášela, ale teď jak začal chodit se sestřičkou Bárou, ho mám najednout moc ráda, jen doufám, že mu nepřídou na tu vykradenou pumpu, to by ho zabásli a už by tam nehrál :-D -
love
ahoj si fakt moooooc pěknej moooc te mam rada a lovuju te *14* -
pepaqek
Ahoj Pétříku moc dobře tě znám z Ordinace a mohu si s tebou dopisovat? Bydlím v Chebu stejně jako ty. Jsi moc krásný chlap tak proto. Mohu tedy? jestli ano tak prosím napiš. *4* -
mňamky..xD
k sežrání... *14* -
ŠKODA
Je to nádhernaj kluk a vůbec bych nemyslela že mu je už tolik.Ale je škoda jak jsi utekl kvůli tomu že jsem chtěli podpis.Chudáček se bál. *14* *14* *4* -
Re: Petulka
*14*Petulka je mooc krásnej a ordinace se mi líbí i bez něj ale on je tak překrásnej moc kwásnes a nejlepší herec *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
Petulka
Petulka je opravdu nádhernej chlap, nedávno jsem byla na jeho představení a a moc se mi líbil. Ráda bych aspoň jeho fotečku s podpisem. *14*