-
já už byla v září na světě.jinak super rodiče(já jím říkala strejde,teta).spousty let nebydlím ve Vrchlabí,ale je to moje rodiště.Nádherný léta a na gymplu jsem milovala bráchu Zdendu,protože Petr nebyl pro holky-žil motorkou,hokejem a dnes bydlím v Plzni a jsem hrdá,že můžu říct:jéééééééé Petr Kuchař z mého Vrchlabí.Petře díky.
-
Prosba pro Vás
Ahoj Petře, přeju ti dobrý a š´tastný den, jakož i celý anvent, jakož i příjemné vánoce a nový rok,jakož i.... takže ahoj, jsem o 11 let starší, tak si dovolím Ti tykat. Já bych moc prosila o radu, jak začít s tím úžasným freestylem - byla jsem totiž v Sazkaareně teď, kdy si nejel a bylo to úžasný. Ty blaho, už vidím, jak si ťukáš na čelo - já s tím nechci začínat, ale můj syn Honza - který měl být mimochodem narozen stejně jako Ty 31,12, ale aby se nezdržovali tak je 29,12,Ale to je fuč. Takže taky to zdravíčko, hlavně to, k Tvým narozeninám. problém je, že teprve teď mu jdu kupovat krosku, protože prostě dřív to nešlo a teď je mu už 16 let. Až něco dokáže a natrénuje, protože si věří a já mu chci věřit taky, je to zarytý SNB a vůbec si myslím, že by mu to šlo, i když jako máma mám o něj taky strach, to je jasný. Tak kde potom trénovat, nebo jak a jestli to jde bez trenéra nebo prostě jak - ptám se preventivně, než se mi rozemele na kaši hned za barákem. Takže dík a fakt Ti moc přeju zdravíčko a ať se ti daří. Na jaře nám totiž zemřel táta a na mě leží ta zodpovědnost za všechno, tak proto se ptám, přece jen ten chlap by mu v tom poradil líp. AHOOOJ! Pozdravuj Podmola, to je můj "kůń". Květa -
ahoj
ahoj petře drž se!!!!!!!seš chakt dobrej nejlepši ze všech tak se drž! *3* *13* ahoj adam -
PRAVDA
Zdar lidi tak 27.10.2007 byl petr na kamýku předvádět svou FMX schow a na večerní představení se tešilo mnoha lidu který se sice dočkaly ale zahledly i pad petra.Petr chtěl hodit salto a to se mu povedlo ale jeho dopat už ne má zlomený dvě žebra a leží v nemocnici v Litoměřicích. *5* *8* *16* *9* *3* -
-
Re: PRAVDA
Zdravím, na Kamýku jsem byla a vše jsem viděla. Jako jedna z pořadatelů jsem se podílela na přípravách a s Kuchtou jsem měla šanci pokecat a setkat se s nim. -
Re: PRAVDA
*4* hm tak to je pěkný a za malou chvýli se mu blíží vystoupení v ostravě a zase bude hovno.
-
-
Zdravim
Ahojte,musím vám říct že Petr je bezva chlap a strasně hodnej táta.Dobře se s ním kecá a je šílenej vtipálek! *1* Už se těšim až se zase potkáme! -
Plosííím
Ahujííík Kuchto!!! Jsem Tvoje asi ta NEJVĚTŠEJŠÍ FANYNKA!! Chtěla bych Tě poprosit o to.. jestli by si mi na mail neposlal svojí fotku s podpisem a s věnováním.. Byla bych Ti hrozně moc vděčnááá!!! Tak předem děkuju moc.. Petulka -
Péťa je vzor našeho kluka
ahojky Péťo-byli jsme se natebe podívat na Zličíně-jak skáčeš...bylo to super-dík,že ses semnou vyfotil a mrzí mně,že jsme ti nestihla ukázat fotky,jak jezdí náš 6tiletej kluk:-) tak snad někdy....
opatruj se a doufám,že ten náš klučina-a pak i ten mladší budou aspoň z půlky tak dobří,jako ty!!!papa Verča -
motocros
ahoj peto,bydlím kousek od mista kde si se narodil take jezdim motocross a take chodim koukat na kluky do vrchlabí na hokej,je to tam moc dobrý a chci se te jen zeptat jezdis se jeste koukat?na hokej do vrchlabka predem dik za odpoved *3* -
h
ahoj sem tvůj velkej fanda. *4*