-
ahoj
čau peto hej prosimte maš icq nebo skype a nebo e-mail prosim odepiš dištak jenom na e-mail jo tak prosim jsem tvuj fanda *3* protože mam taky motorku sice my ale neni 18let ale mam supercross110ccm a chtel bych byt jednou tak dobrej jako ty tak prosim odepiš ahoj.PS.ODEPIŠ NA E-MAIL AHOJ.ADAM. -
Vzpomínání
Vzpomínky na dětství mám spojené s bráchou, jeho 125 a blatníkama všude po poli. Jsem z Lánova a brácha jezdil v Holicích, takže se jménem Petr Kuchař jsem vyrostla jako s bráchovým kamarádem. A co znám z vyprávění, tenhle člověk je vážně bezva chlap a strašně moc mu přeji úspěch a štěstí a i jeho rodině. A aby nikdy nezapoměl na rodné Vrchlabí a na svoje starý známý, jejichž cesta vedla jinam. (Apropo, motorky jsou vážně nevylečitelná nemoc...když jsem byla skoro batole, brácha mě svezl na nádrži a už se v tom vezu taky) -
prosba
Ahoj Petře jsem tvůj velký fanda,držím ti palce a chci tě požádat o tvou fotku s věnováním a podpisem.Díky moc a pošli mi to prosím mailem!! -
Spolu na pokoji č.9
Byl jsem s Petrm na pokoji v Ostravě, po jeho pádu a mohu ktomu jen dodat, že je to prima chlap. Sám mi řekl, že do měsíce chce být zase fit. A vůbec není pravda, že by na Ostravu zanevřel. Doslova řekl:"Byla to jen smůla"
Přeji Ti Petře ať se uzdravíš a snad Tě už teď ve středu pustí do domácího ošetření, jak Ti bylo primářem slíbeno.
Čau Tvůj spolubydlící s rozseknutou hlavou. Hodně štěstí pro příště.
*4* -
Brzy se uzdrav
Hej lidi.....vyděli jste včera ten děsivej Kuchtův pád?Hrůza co?Ja když jsem to viděla v televizi,uplně jsem se rozbrečela a měla jsem strach o Kuchtičku *9* .Tak mu přeji ať se hlavně brzo uzdráví *14* . -
-
Re: Brzy se uzdrav
Tak já se musím ktobě připojit jestly můžu ale můžu ti příct že už je fit a že zase skáče
-
-
sazka arena FMX
Ahoj je mi líto ze si nemohl jezdit v sazka arene protoze ty jsi tam opravdu chybel:)jinak brzo se uzdrav.mej se *3* -
ahoj bratranče petře musím ti zdělit žetvuj strejda muj otec který mě vychoval je bohužel zemřel 7 zaří 2015 víš otom *13*
-
Pro Petra
Ahoj drž se Petře, moc ti fandíme, H. už zkouší starty naplno. Květa -
-
Re: Pro Petra
Ahoj Péto ty mě prej obdivujes tady máš to ICQ co jsi chtěla 861-493-256 *1* -
Re: Pro Petra
Ahoj Petře,byla jsem skoro na všech tvých akcích u nás v ČR.Dá se říct,že jsem jeden s tvých nejvěrnějších fandů *3* .Přeji ti,at se ti daří stále jako nyní.Vím,že ti tohle píše spoustu fanoušků,ale nic mě v tuhle chvíli nenapadá. Pokud budeš mít zájem odepsat,tak mě velice potěšíš na emailovou adresu lila18@seznam.cz *3*
-
-
Miminka
Ahoj,jak se mas?Uz se ti narodili dvojcatka:}mej se papa *3* -
SES NEJ
HELE Péťo ses fakt jen jeden, si upa nej nej nej *4*