-
Petře ta písnička je fakt bomba! *14*
-
Hoggy a chodíš na ten skype pokud ne tak to je blbé já si tě přidám jj jmenuji s na skype lenuna92 ČUSÁK *12* *12* *12*
-
Hoggy kdy jste slozili vasi LHUTA ZARUCI a kdy budou dalsi mam referat *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
-
Ahoj sice te sleduju od karaoke imitaci je to asi 5 dni (nechapu proc jsem te nesledovala driv) jsem na tobe az skoro zavisla :) kdyz jsem videla to video kde si rikal ze kdyz si nevezmeme hoggyho a petra lexu jako dve odlisny osoby chtelo se mi brecet ja a myslim ze i vetcina s tvych fanousku to urcite udela proto aby hoggy nezmizel a protoze te maji radi hoggy je proste prdli hyperaktivni prasatko ktere dokaze kazdeho rozesmat a petr lexa je zpevak z kapeli slza s uzasnym hlasem ale me pride takovy smutny ....
-
Ahoj HOGGY (peto) tvoje videa me vzdy pobavi i kdyz mam tu nejhorsi naladu kazdy den si pustim aspon 10 videi a klidne i porad dokola si nej youtuber nasvete a i uzasny zpevak mam te rada a doufam ze natocis dalsi dil karaoke imitace :)
-
Ahoj lidi moc děkuju že mi posíláte super komentáře všechni vás milují a chtěl bych říct už to tajim dlouho milují nikol
-
Jseš nej youtuber. :-D
-
Jsi super a ve spěvu tě mám rád pokračuj takhle dál. *6*
-
OMG TO JE HO... co jsem chtěl napsat? Už vím!! Petr Lexa!! *1*
-
Ahoj napiš nám skype
-
-
muj skype je petr L. *12*
-