-
JEŽIIIIIŠ on je PETR LEXA to byla jen sranda nechápavci!!! *16* *16*
-
On se jmenoval Martin Novák ještě říkal v draw my life že žil s jednou holkou ale pak se něco stalo a pak jinak byl Petr Lexa a to Martin si vymyslel tak byl Petr Novák a tohle byla moje teorie
-
-
co jsem to viděl za spatlaninu slov? odjakživa se jmenuje Petr Lexa a né nějaké "Petr Novák" *12*
-
-
A dej to pls na Youtube! *4* *3*
-
Ahoj HOGGY (Petře) Seš fakt NEJJ!! pls zahraj si Five night at frdy! (FNAF). Jinak máš moc dobrý videa !! *4* *4*
-
Vy jste opavdu tak naivní? NEJMENUJE SE MARTIN NOVÁK!! *10* Byl to jen EFEKT
-
jakej martin novák ?! nejmenuje se martin novák!!!! vim na 100% *10* *10* *10* *16* *16* *16*
-
-
přesně!
-
jmenuje,říkal to i ve svým videu na youtube...
-
-
Twl ... jsi asi blbá.. on je petr lexa twl
-
Byla to jenom sranda!! To je jako kdyby řekl že bydlí na marsu! To by jsi mu věřil/a??
-
Ty vole to byla sranda *16*
-
NEJMENUJE!!! Nesmíte všemu věřit
-
-
-
Hoggyho mám ráda.. Nebo spíše Martina Nováka.. Je to jeho pravé jméno, proč by si z nás osobnosti.cz dělali srandu? :'D To snad ne, Petr Lexa - Martin Novák, to je úplně jedno hlavně že je.. :)) Pokračuj hochu :* *14*
-
-
Tohle ale nepsal hoggy!
-
on se nejmenuje Martin Novák, určitě to psala nějaká vlhká letá fanynka
-
Noo.. Je to vlastně jedno někdo mu říká Petře někdo Martine.. Hlavně že žije a dělá komunitu v TV a na YouTubu .. :)
-
-
hoggy rada kukam na tva videa a mohl bys prosim natocit dalsi videa slendrmen??? predem dekuji =)
-
Hoggy se nejmenuje Martin Novák ale Petr Lexa.
to ste ho neslyseli ve Hlasu? -
-
Jo no vy jste divný
-
-
Ahoj Hoggy (Petře)moc se mi líbí Celibát a skus si zahrát FIVE NIGHTS AT FREDY!
A SKUS TO DÁT NA YOUTUBE PLS! *4*