-
Kapitalisto *16* *16*
-
Obdoba Ratha- mohou také dlouho pobývat ...Mohou následovat další- Mirda/ticho o Parkanové/,Nečas... *6*
-
Charakter se projevil-pád je zasloužený.Začínal být diktátorem,špatným ....výměna ministrů,zákony podle diktátu Mirdy... *16*
-
Dojel jste na Váš styl řízení - neřízení. Jako psycholog jsem si vždy všímal Vašeho vystupování. Křečovitého, bázlivého až úzkostného. Musel jste se dlouhodobě překonávat. Tipuji, že jste po delší čas užíval sedativa, ta tréma a strach z veřejného vystupování byla a byl paralyzující. U Vás se navíc projevila nedostatečnost v odhadu - a percepci druhých. To je častý handicap u technicky vzdělaných osob. *8* Za pár let si nikdo již na Vás nevzpomene.
-
Naprosto s Vámi souhlasím a neuznávám jeho sesazení. Doposud nám nikdo nevysvětlil pravý důvod zásahu na vládě a patrně ani nevysvětlí.
-
jsem úplně vyndanej *6* *6* *6*
-
vymrdat
-
Pani Olinko, pan Necas je stejny zlodej jako Mirek Kalousek. Vsechny zlodejiny akorat kryl!!!!!!! Lide teto zeme vzpamatujte se konecne a nevolte tyto zmrdy ozraly!!!!!!!! Uz toho bylo dost.
-
Pan Necas je slusny, cestny clovek. To ale ti priznivci levice Sobotky, Haska, Skromacha apd staryF3ch struktur nemuzou videt....
-
Docela by mě zajímalo, kdo je podle Vás oním ideálem, koho by měla být politika plná. Pochlubte se se svou vizí, jsem zvědav. Hlavně nechci slyšet, že nikdo, na toto jsem alergický, někdo to prostě dělat musí, špinit si ruce za nás, co do politiky nemohou nebo nechtějí.
-
Tady jste hrdina , tak jděte a řekněte to všem osobně :))))))))))
-
Pane Nečas, chraňte svou zatím současnou manželku.Dovolit novinářům napsat takový žblept, že se paktuje s Jehovisty, no to je vrchol. Paní Nagyová to zřejmě nemá v hlavě v pořádku !!!! Braňte svou současnou ženu.
-
Mirajs, ty negramote, co jsi ty zač? Co jsi dokázal? Seber si svou kosu a vidle a mazej na pole, kam patříš!!!
-
Vyjste taky zlodeji povesit vas hajzlove
-
Necasi kdyby te lidi potkali tak by te uslapaly a umlatili a urizli tu osklivou hlavu nebo co to tam mas blbe
-
Necasi ty jsi tak ohyzdny osklivy podivej se do zcadla a do svedomi jak lzes narodu zlodeji hajzle
-
Pavel BÉM, Václav KLAUS, Petr Nečas jsou slušní lidé.
NEDEJTE SE v ODS! Jdeme dál. Lidé Vás podporují. -
necasi a v televizi nelzi kdo lze ten krade dojde na tebe chcipni do rana hajzle
-
Necasi ty grazle budes viset lidi prijdou s kosama vidlema jste zlodeji komunisti vedeli proc vas veset zlodeje podvodniky a jeste jses tak osklivej vykrmenej jak prase akorat zabit
-
p. Nečas nepoučil jste se s povodních v roce 2002 a mysleli jste si že tato situace nastane za dalších sto let a proto jste neudělali opatření kdyby možná nastala dříve . Holeček