-
*16* hnus politik *16*
-
Nástěnkáři,kdy vrátíš peníze které si neoprávněně vyplatil té udřené kobyle a není ti to hloupé.Věřím,že to tvé ODS lid této země spočítá u voleb.
-
-
Petře - hodně se modli a nauč to i Janu - budete to potřebovat. A protože jsi také katolík, věř, že Peklo už si na vás dva chystá speciální kotel.
Spíš mně ale připadá, že se za víru jen schováváš a žádnou nemáš - co naše desatero????
- nesesmilníš
- nepokradeš a další?
Když se na sebe díváš do zrcadla - co vidíš??? *12* + ubohého milence, který zlikvidoval sebe, svoji rodinu a hlavně - vládu trojkoalice, ale za to jsme ti všichni vděční!!!! Věř tomu, že všichni ti darebáci, kterými jsi se obklopoval, na Tebe nikdy nezapomenou a budou Tě proklínat do konce svých dnů. Víš, kolik jich to stálo úsilí, přesvědčit lidi, že ODS je slušná strana - a ty jim to tak zahnojíš *1* *1* -
Vždycky jsem volil ODS - už jsem zmoudřel a v předčasných nebo řádných volbách už jedině ČSSD. Mají v hlavách jasno, jen potřebují prostor, který jim teď zabírají zloději a korupčníci.
-
Rusnok to odvládne, i když mu ti ubožáci nedají své hlasy - jen je divné, že jim, takovým poctivcům, nevadí, že mají v koalici stranu LIDEM, kterou marně hledají i zahraniční pozorovatelé na volebních lístcích z minulých voleb - to je ale demokracie!!! Už měli být všichni za dveřma a potrestaní jako zrádci voličů, kteří jim dali důvěru. Místo toho se napařují na obrazovce a rozhodují, jako kdyby vyhráli minulé volby. Vždyť je tam ODS A TOPka drží jem proto, že se jim hodí do počtů - cha, cha, cha 101 hlasů. Když bychom počítali spravedlivě - museli bychom napočítat 101 - 8 = 93 - 1 ve vězení = 92. A pak počkat, jestli pan premiér Rusnok dostane ve středu od řádně zvolených poslanců méně nebo více. Ale to nejsou počty, které by se hodily Mirce, Karlovi ani pasákovi z Valašska - ti počítají jinak.
Nevěřím v Boha - ale musel nad námi bdít, když nedovolil, aby na Hradě usedl německý kníže - to by jsme se teď asi nestačili divit. Držíme palce - celá naše ulice, všichni známí ve městě a v širokém okolí. A když to nevyjde teď - třeste se, vy darebáci, při volbách - zakouří se po vás jako po čertech, jen ten smrad tu asi ucítí ještě naši potomci až do desátého kolena. -
Ale vždyť ONA přece pracovala pro Petra i v noci!!!!
Je to nejlíp placená "kukačka" v naší zemi - hm, ale vlastně až po Dáše, ta byla ale šikovnější, dotlačila šaška až k oltáři a teď si užívá jeho miliony - šikula. Kdo umí, umí - kdo neumí, dře v práci s utaženým opaskem, vydělá pár korun a i o ty ho stát odere za placení nemocnice, léky, energie, drahé nekvalitní potraviny....Ještě, že byla ta sametová revoluce, toto by jsme v té hrozné totalitě určitě nezažili!!!!
-
-
Ods jenom nakradli si miliardy nevolte ods *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
arogantni namyšlenec
arogantní, namyšlený , samolibý zloděj
rozkradli co se dalo, teď už není kde brát, tak oškubou i nemohoucí, hnus
psala jsem mu mockrát na mail, nikdy
nenašel odvahu odepsat, zkuste mu napsat svůj názor
<petr.necas@odsvs.cz> -
-
Re: arogantni namyšlenec
Máte odemě velkou poklonu Pani.Ačkoliv můj zdravotní stav to nedovoluje.Je potřeba ty dacany usměrňovat.Dokážeme že se změníme,dokázali ale k horšímu!!!!U nás na Kroměřížsku část zemědělské půdy koupil angličan.Tohle je něco strašného,naše vláda úmyslně likviduje naše pozemky.My dostaneme na dotacích 1000kč za hektar půdy angličan dostane cca 3000kč za hektar.Potom je jasné že jsou zde levnější potraviny za takovéto situace nemůžeme jim konkurovat.
-
-
Nečasi ta tvoje chamtivá mrch. napsala knihu ,aby si zase nahrabala nějaký milion.A dělá v ní chudinku a poctivku.Přitom je to mrc.á hrabivá.Toužící po penězích.Už si nemůžete nakrást jako na úřadu vlády,a to vám chybí.Teď,aby si hlupáci koupili vaši knihu.Aby byl opět balík peněz doma sloto zlodě.ská...
-
OrganizovanáDestrukceStátu, Zločinné spolčení lidského šrotu a Nečas jako vůdce tohoto. Inu jak říká řezník Bělobrádek, na každou svini se jednou bude vařit voda.
-
P...čo po.....á
-
Nečasi, za tohle se budeš zodpovídat, jsi vlastizrádce jako
Klaus, trestní oznámení se blíží. Nebo to má vzít do rukou ulice? -
Není to náhodou známý "Péťa síťovka", když ukazoval plnou modrou
síťovku s ODS a poloprázdnou s ČSSD, protože údajně ČSSD zvýší daně?
A kdo daně zvyšuje doopravdy?
A proč tento prolhanec neodstoupil už po nezdaru jejich předposlední
vlády, když sliboval odstoupení v takzvané "Smlouvě s občany",
kterou nedodrželi? -
Vážený pane předsedo,
je mi Vás líto a je mi líto celé ODS. Musíte natom být velmi špatně, když si do poslaneckých řad berete pana Pekárka, člověka kterého kolíňáci nevolili. Od koho dostal odsouzený člověk mandát?
Pěkně jste to pohnojili. Naše početná rodina a známí a sousedé již ODS, pokud bude pod Vašim vedením volit - N E B U D E M E !!! - to snad opravdu raději komunisty a to nejsme sami.
Škoda, dvacet let budování demokracie a vy jste to kvůli udržení se u koryta včetně Kalouska všechno vzdal.
Pamatujte, že při příštích volbách ODS pohoří a kdo ví jestli se dostane do sněmovny. Po Vás zbude jen spálená zem