-
OU jheee
*7* no nevím,jak sem si to tu pročítal ,, ste docela řízoni no *15* *1* ,, jako Pilouš je dobrej a když ve 14-15 skočil becka tak to sme všichni zírali,, ale tedka je spíš lepsí pruměr.,.. -
pilat
mno ale znam i hezci kluky!!!!! *14* -
pilat
No to je proste nas Pilnik....hej v gladiator games to nekterym poradne nandal.... Nejvic vzpominam kdyz byl ve Svedsku 2-by *3* -
znám jeho ségru......
znám jeho ségru chodí se mnou do školy ¨je to frajer ,ale tak úžasnej mi nepříde *3* -
Jedině Péťa
On je strašnej frajer upe kunďák největší. Na něj nikdo nemá *14* Nejvíc ho žeru upe krásnej je.*14* *14* *14* Jinak freestyle motocross je nejlepší sport každej rok jezdíme na Bezinku kde má Pilník svoji show takže upe nej. *14* *14* Žeru ho krasavce. Proč není takejch kluků víc. Hned bych si jednoho vzala -
muck
Tyfee upee ho lovuju.*14* ..mocc krásnejj klucina ...je fakt BORECC *5* *1* -
Petr
Ty vole ten Petr to je fakt borec :D na to ze je docela mladej fakt borec ''Pilnik'' slusny jmeno :D jj Petr dela dobty triky zavidim mu to :D ma i pekny hadry atd.. *4* -
Ouu
Hej on je sladkeeej teďka jsme se na ňěho dívali v telce upe boreec klásnéj já se asi podělám ouuuuuuuuuu a taky vyhrál ze všeech:-) *14* *14* *14* Nevím ale bylo to cosy Gladiátor bo co a vyhrál meč *15* *15* -
simicqa@seznam.cz
*vzOr dOkOnalOsti =c*
*sežrala bych hO.. =0*
...prOč je takejch kluků tak málo..? =(
týpek* ;)
žeru ho--maximálně =0** -
Je dobréj
Já s tátou jezdíme na free style ale letos sm nebyly...a když sem tam byla poprvé tak plácal lidi a mě vynechal tak mi hodil rukavici =))))mám jí doma =D -
:)
Je to kus :)
:-P *14* *1* -
machr
Petr je borec, ty jeho triky nemají chybu *1* -
Re: pilník
jéva no stejně je nejlepší Petr *14* kunďák jak něco... oj a ty jeho skoky...ho tak vydět tak se asi zblázním..hele nevíte tady někdo kde ho jde vydět? *14* Love -
pilník
JEJ,NA TÉ FOTCE TO SEM JÁ*3* HÉČ*3*pilník je totiž můj bratranec*3*a je to focený v olmiku.. -
Re: Re: Re: Re: Re: Ploším ploším
V tom nevidim problém,tady na osobnostech jde přece jenom o to,vytvořit co největší fanklub. Ale neřešme to,pokusim se zjistit,zač je toho loket *1* -
A ty si jako myslíš že by byl členem svýho fanklubu jo!!! -
Re: Re: Pilník
TAK TO VERIM ZE JSIS TO NEJAK MOCINNKY NEUZILA *4* *4* -
Re: Pilník
JAKI TO BYLO VE SLUSOVICICH JA JSEM SI TO NEJAK MOC NEUZILA PROTOZE JSEM MUSELA BYT CELOU DOBU V SUDU JSEM TAM ROZNASELA PIVO NA VOZIKU TAK JESTLI TO BYLO DOBRY TAK NAPISTE NA TENHLE BLOK TAK MOOOOOOOCINKY DEKUJIN A CAU. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
já myslím... *1* stačí se podívat do ke mě do přátel... *1* nemusí to být on...to je fakt. Otázkou je jak by se shodovaly data přihlášení a vzkazů s daty článků u něho oficiálkách?? *5* *1* -
Re: Re: Re: Re: Ploším ploším
TY si myslíš že je to on bo co??To seš tak blbá nebo naivní!!Já bych řekla že obojí!!Přece není tak blbej aby si sám sobě fandim a byl ve svým vlastním fanklubu!!Trochu mysli holka!!!