Přejít na výpis diskuzí

Petr Pilát

OSOBNOST 10.2.2007 
58 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terkaaa_

BEST

Jako podle mě je asi nejlepší x) Byla sem na Krajcáku a pstě BEST, po akci ochotně rozdával podpisy takže už ho mám doma *15* *1* Ty triky co dává se podle mě jen těžko srovnává s ostatníma ;D
  • adeelkaa

Re: Re: Re: Ploším ploším

jako nechci nic říkat,ale jestli to fakt je on,tak tady je peťa zaregistrovaný a je členem svojeho fanklubu *1* takže proč by si to nečet?? *5* *1*
  • petulka94

Re: Re: Ploším ploším

A vy si jako myslíte,zhe si chodí číst příspěvky na tyhle stránky bo co:!!NO jestli jo tak to ste teda pěkně najivní! *4*
  • Re: Ploším ploším

hele me už to posila pres rok a pul *15*
  • Re: Re: Petr Pilát 4ever :o)

nwm... 85x nn!!! každej má něco do sebe... oba to sou nej lidišky na celym světě!!!! *14*
  • Ploším ploším

Ahujííík Pilníku!!! Chtěla bych Tě poprosit o to.. jestli by si mi na mail neposlal svojí fotku s podpisem a s věnováním.. Byla bych Ti hrozně moc vděčnááá!!! Tak předem děkuju moc.. Petulka můj mail je Petulka.malapanda@seznam.cz *14*
  • Pilník

Teda...teď o víkendu ve Slušovicích to byl fakt nářez co tam Péťa předváděl!Fakt nej boreczek!Většího boreczka sem neviděla!! *3* Fakt mrtě! *14* Všici kdo to viděli museli bejt fakt upa nadšený!!! *4*
  • PiLaT ThE BeSt

ten lepší *14* !!!talentu ma narozdávání a jestli mu to vydrží jakožé *14* jooo tak z něho bude ThE BeSt *5*
  • Re: Petr Pilát 4ever :o)

ty woíle on je daleko 85x daleko lepsi *16* *5* *7*
  • Pilníik

Pilník to je borec největší a asi už je i nejlepší z českých fmx jezdců....proste The Best na to kolik mu je mu patří velka poklona *14*
    Jen tak dál Pilníčku *4* *3*
  • pilat

njn Peta..nebylo to dnes po 1co jsem ho videla na Kamiku :)ale stejnak muj nazor je ze si mislim ze je lepsi nez Kuchta:)ale toho mam taky mooc rada:)ale Peta se vice predvadi mno co dodat muuck 4ever *4*
  • hlasujte

hlasujte pro Pilníka http://www.ct24.cz/sport/hvezdnytym / !!!!
  • Pilníček!!

LIdišky,neci vám nic říkat,ale on už je lepší než Kuchta a už vůbec než nějakej Mouka!!!A není vůbec namyšlenej narozdíl od Mouky!!Prostě neznám lepšího kluka n´ž je Pilník!!!!!On je prostě nejlepší!! *14* *14* *4*
  • Pilnik

Pilnik je na svuj věk vybornej a jednou bude lepši než Kuchta !!!
  • Pilníček

Pěťa na svůj věk umí dost dobrý triky a může se už srovnávat s Kuchtou,nebo s Moukou *3* .Moc šikovnej kluk *1*
  • :)

you are great!!!!! *1* *1*
  • Péťa

a yako ya si myslim že Péťa*14* ye neylepší protože kdiž sem byla na yeho akci tag sem se o to yen přesvedčila ye plostě neylepší:)
  • Petr Pilát 4ever :o)

Pilník je hned po Kuchtovi nejlepší *3* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit