-
znám jeho ségru......
znám jeho ségru chodí se mnou do školy ¨je to frajer ,ale tak úžasnej mi nepříde *3* -
pilat
mno ale znam i hezci kluky!!!!! *14* -
Pilníček
Pěťa na svůj věk umí dost dobrý triky a může se už srovnávat s Kuchtou,nebo s Moukou *3* .Moc šikovnej kluk *1* -
OU jheee
*7* no nevím,jak sem si to tu pročítal ,, ste docela řízoni no *15* *1* ,, jako Pilouš je dobrej a když ve 14-15 skočil becka tak to sme všichni zírali,, ale tedka je spíš lepsí pruměr.,.. -
Pilníik
Pilník to je borec největší a asi už je i nejlepší z českých fmx jezdců....proste The Best na to kolik mu je mu patří velka poklona *14*
Jen tak dál Pilníčku *4* *3* -
čav
-
mmiiiiiiiiiiiiiiiillllllllluuuuuuuujjjjjjiiiiitttttteeeeeee
-
čav peter ja som terézia čuríková mariána čuríka dcéra ssttrraaššne
ta žerem.všetky veci mam petr pilátove asi už 1 rok ta zerem .ja som ti pisala v dni 26.6.2012.kamoš ti písal tieš v tem isty den.snad sa uvidime v septembri v prahe na noc skokou,a v oktobri na freestyle mtokrose v bratislave.chalani z triedy na teba hovoria ze si NADAVKY stale. ale ja ta mam sssssttttttttrrrrrraaaaaaassssnnnnneeeeeeeee RADA a keby ti napise chlebanova a kvasnicova. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ahhhoj zlatko tvoja priatelka terezka čuríková a cela trieda ta pozdravuje a hlavne jjaaaaaaaaaaaaaaaa -
:)
you are great!!!!! *1* *1* -
Pilnik
Pilnik je na svuj věk vybornej a jednou bude lepši než Kuchta !!!