-
pilat
njn Peta..nebylo to dnes po 1co jsem ho videla na Kamiku :)ale stejnak muj nazor je ze si mislim ze je lepsi nez Kuchta:)ale toho mam taky mooc rada:)ale Peta se vice predvadi mno co dodat muuck 4ever *4* -
PiLaT ThE BeSt
ten lepší *14* !!!talentu ma narozdávání a jestli mu to vydrží jakožé *14* jooo tak z něho bude ThE BeSt *5* -
Ploším ploším
Ahujííík Pilníku!!! Chtěla bych Tě poprosit o to.. jestli by si mi na mail neposlal svojí fotku s podpisem a s věnováním.. Byla bych Ti hrozně moc vděčnááá!!! Tak předem děkuju moc.. Petulka můj mail je Petulka.malapanda@seznam.cz *14* -
-
Re: Ploším ploším
hele me už to posila pres rok a pul *15* -
-
Re: Re: Ploším ploším
A vy si jako myslíte,zhe si chodí číst příspěvky na tyhle stránky bo co:!!NO jestli jo tak to ste teda pěkně najivní! *4* -
-
Re: Re: Re: Ploším ploším
jako nechci nic říkat,ale jestli to fakt je on,tak tady je peťa zaregistrovaný a je členem svojeho fanklubu *1* takže proč by si to nečet?? *5* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Ploším ploším
TY si myslíš že je to on bo co??To seš tak blbá nebo naivní!!Já bych řekla že obojí!!Přece není tak blbej aby si sám sobě fandim a byl ve svým vlastním fanklubu!!Trochu mysli holka!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ploším ploším
V tom nevidim problém,tady na osobnostech jde přece jenom o to,vytvořit co největší fanklub. Ale neřešme to,pokusim se zjistit,zač je toho loket *1* -
A ty si jako myslíš že by byl členem svýho fanklubu jo!!! -
já myslím... *1* stačí se podívat do ke mě do přátel... *1* nemusí to být on...to je fakt. Otázkou je jak by se shodovaly data přihlášení a vzkazů s daty článků u něho oficiálkách?? *5* *1*
-
-
-
-
-
-
čav petr ja som ta videl dobre ten fristajl skačeš.super,fakt super.
ked budem dospeli tak chcem tieš skakat fristajl.maqm motorku betu.
zatial sa maj. držim ti palce. -
pilník
JEJ,NA TÉ FOTCE TO SEM JÁ*3* HÉČ*3*pilník je totiž můj bratranec*3*a je to focený v olmiku.. -
-
Re: pilník
jéva no stejně je nejlepší Petr *14* kunďák jak něco... oj a ty jeho skoky...ho tak vydět tak se asi zblázním..hele nevíte tady někdo kde ho jde vydět? *14* Love
-
-
čav petr.pozdravuj trevisa.
-
:)
Je to kus :)
:-P *14* *1* -
Je dobréj
Já s tátou jezdíme na free style ale letos sm nebyly...a když sem tam byla poprvé tak plácal lidi a mě vynechal tak mi hodil rukavici =))))mám jí doma =D -
muck
Tyfee upee ho lovuju.*14* ..mocc krásnejj klucina ...je fakt BORECC *5* *1* -
Jedině Péťa
On je strašnej frajer upe kunďák největší. Na něj nikdo nemá *14* Nejvíc ho žeru upe krásnej je.*14* *14* *14* Jinak freestyle motocross je nejlepší sport každej rok jezdíme na Bezinku kde má Pilník svoji show takže upe nej. *14* *14* Žeru ho krasavce. Proč není takejch kluků víc. Hned bych si jednoho vzala