-
Povzbuzení
Věřím i když se teď Jezdcům moc nedaří, že prolomí smůlu a zase se jim začne dařit. Petr se určitě zase dostane do dobré formy a bude mu to tam padat. Petře, moc Ti fandím a přeji jen to nejlepší. -
:)
Péťo, přeju všechno nejlepší k narozeninám *3* , hodně lásky, hodně štěstí v přístí sezóně *1* a ať se ti splní všechny tvoje sny *4* -
Přáníčko
Snad si to přečte nějaký Petrův známý nebo kamarád,protože Petr už bude možná v New Yorku a vyřídí mu to. *4* Přeji Petrovi k narozeninám hodně zdraví, štěstí,úspěchů a spoustu splněných přání.
Fanynka Marta. *15* -
Pozdrav
Já Petra zdravím a přeji mu jen to nejlepší. Moc mu fandím.Přeji hodně zdraví,štěstí a úspěchů nejenom na ledě,ale i v osobním životě. -
Výbornej hokejista
Péťa Průcha,skvělej hokejista,mám živě v paměti jeho nájezdy,jak řádil v sezoně kdy jsme získali titul,Koukal-Kolář-Průcha,Koukal -Hemský-Průcha,to bylo něco!:-) Péťo,hodně štěstí v Rangers!(budoucnost-jestli nedohraješ kariéru v Pardubicích,tak si mě nepřej:D)...btw je mi 14,tak se do mě pusťte ! *1* -
-
Re: Výbornej hokejista
Jo dik
-
-
jojo
jo,tak dámy,jestli si představujete jak si s Pétou užíváte,tak to byste měli smůlu,má ho malýho... *13* *15* -
-
Re: jojo
Kecáš *15* -
Re: jojo
a jak ty to viš? *15* -
-
Re: Re: jojo
Na velikosti nezáleží, hlavní je když to s nim umí *5*
-
-
-
zamyslete se
no tak jako dobrý ,jak tak koukam na ty vaše články..no tak ja bejt na Průchovo místě tak si hodim mašli,pubertačky ktery ani pořádně nic o hokeji neví se tady budou rozvášnovat , nechápu jak můžete hokejisty soudit jenom podle toho jak vypadaj... *16* jako nerikam Průcha je dobrej celkem i talentovanej hokejista ,ale soudit ho jenom podle vzhledu ...holky proberte se *7* -
:)
Určitě se letos dostanete do play-off a dotáhnete to až do finále *3* držim moc moc palečky *1* a přeju hodně štěstíčka *5* *1* -
nevim
Seš muj idol jsem taky hokejsta jako tyNechceš sem nou pokecat prosim muj e-mail je ninja.vitek@seznam.cz prosim napiš. *8* -
hh
Péťa je fakt dobrej hokejista...a ještě k tomu hezkej..ale nechapu, jak si muzou myslet nejaky patnáctky, že čeká jenom na ně...určitě se nad těmahle příspevka, když si je náhodou přečte, hodně zasměje......boť je to fakt ftipny...!! *1* *1* -
-
Re: hh
Tak ať si sem napíše každej co chce, vždyť je to jejich věc hvězdo
-