Přejít na výpis diskuzí

Petr Průcha

OSOBNOST 31.12.2006 
77 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ts

Ahojky Peto uz si tesim az prijedes do PCE.Ty vis kdo ti pise tak se ozvi. TS
  • držím palečky

ahoj Péťo, přeji ti hodně štěstíčka a aby se ti začalo dařit... doufám, že tenhle gól byl jenom první z mnoha v letošní sezóně :-).
    Držím ti palečky *3* *4*
  • zamyslete se

no tak jako dobrý ,jak tak koukam na ty vaše články..no tak ja bejt na Průchovo místě tak si hodim mašli,pubertačky ktery ani pořádně nic o hokeji neví se tady budou rozvášnovat , nechápu jak můžete hokejisty soudit jenom podle toho jak vypadaj... *16* jako nerikam Průcha je dobrej celkem i talentovanej hokejista ,ale soudit ho jenom podle vzhledu ...holky proberte se *7*
  • :)

Péťo, přeju všechno nejlepší k narozeninám *3* , hodně lásky, hodně štěstí v přístí sezóně *1* a ať se ti splní všechny tvoje sny *4*
  • Výbornej hokejista

Péťa Průcha,skvělej hokejista,mám živě v paměti jeho nájezdy,jak řádil v sezoně kdy jsme získali titul,Koukal-Kolář-Průcha,Koukal -Hemský-Průcha,to bylo něco!:-) Péťo,hodně štěstí v Rangers!(budoucnost-jestli nedohraješ kariéru v Pardubicích,tak si mě nepřej:D)...btw je mi 14,tak se do mě pusťte ! *1*
    • Re: Výbornej hokejista

Jo dik
  • peto drž se

jen tak dál jsi super hodně štěstí ve hře i osobním životě *5*
  • pro petulku

ahoj petulko,ještě že je někdo ze zdravím rozumum a snaží se je tady zkrotit.Asi by se měli holky nad sebou první zamyslet a pak něco psat.jinak s tebou naprosto souhlasím,jen tak dále.Je vidět že se najdou rozumní lidi.měj se hezky. *4*
  • chudinka Peťulka...a mohl hrát s klukama, kdyby se nezranil...určitě je to škoda!!!! *9*
  • Přáníčko

Snad si to přečte nějaký Petrův známý nebo kamarád,protože Petr už bude možná v New Yorku a vyřídí mu to. *4* Přeji Petrovi k narozeninám hodně zdraví, štěstí,úspěchů a spoustu splněných přání.
    Fanynka Marta. *15*
  • pp

ahoj ts. o.k ozvu se papa *3*
    • Re: pp

No jasně, mě se můžeš taky ozvat...To by bylo so awesome *1* vlastně není problém...protože tvoje věrohodnost je asi tak pravděpodobná jako že já jsem Cristiano Ronaldo nebo Heidy Klum například *3* *1* (ale....................................................................................................................................................................................................................................................................... co kdyby *1* )
    • Re: pp

...ale ale že by pp- byl Petr Průcha *8*
      *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit