-
jak to dopadlo
jak to dopadlo??????vy si teda poradne vymejslite *15* Peta je muj *3* *1* *15* *14* -
mas pravdu ja sem pubertacka *3* *1*
-
Bozinku!
Zensky poblazneny,co blbnete???!!!Petr je vybornej hokejista,je hezkej a asi i sympatickej,ale damy pochybuju,ze nektera z vas ho zna a mely byste se rychle vratit k nam na zem... A prestat se predvadet...A obzvlast slecnky,co rikaj,ze ho znaji na rozdil od jinych.A pokud nelzou,tak Petra lituju,ze ma takovy "kamaradky"!!! *8* -
nevim
Seš muj idol jsem taky hokejsta jako tyNechceš sem nou pokecat prosim muj e-mail je ninja.vitek@seznam.cz prosim napiš. *8* -
Mě osobně se Petr líbí a není v tom žádná puberťácká zamilovanost. Prostě je to pěkný chlap, vždycky se na něj ráda kouknu a občas si představuju, jaký by to bylo mít ho po svém boku, i když je mi jasný, že jeho povaha by asi neodpovídala mým požadavkům.
-
PP
Jsem Chrudimačka jako on tak mu držím palečky, je to skvělej hokejista, tak hodně štěstí ať mu to tam pěkně padá. -
Ahuj tady je mé číslo 607509734 .. *7* držím palečky ... až bude ten hokej .. z mím Synkem *4* Milujeme vás
-
Podle dnešního Blesku už to neplatí a prozměnu laškuje se slovenskou modelkou Petrou Beňovou. Se nám ale synek nějak rozjel co *4* ?
-
-
Ou chybička se vloudila. Přízpěvek patřil k reakci na to, že chodí s Nicol Novotnou
-
-
Miluju tě *14*
-
Péťovi by to moc slušelo u mě doma. *15* *15* *15*