-
Zdravim, je to strašně důležité a spěcháto, nemáte na Petra někdo kontakt nebo na jeho nějakého kamaráda,ztratila jsem ho, prosim pomozte.Díky jo a holky předtím než něco napíšete rozmyslete si to nebo se za to později budute stydět. Můj e-mail Elysey@seznam.cz
-
petře prosimte jaky mas e-mail jsi muj vzor v hokeji pls *4*
-
Peta je nejkrasnejsi hokejista kteryho znam *14* je straaaaaaaaaaasne moc sladounkej *14* doufam ze se mu vsechno povede tak jak by chtel *3* *4* a at rangers letos vyhrajou *1* *3* snazte se *14*
-
Cau Peto jsi muj hokejovy vzor nosim na drese i tvoje cislo a bylo by leste lepsi kdyby ses mi ozval na email--- Bubik73@seznam.cz
-
ach jo
Lidi, prosim vás, já Petra taky považuju za nejsuprovějšího a nejhezčího hokejistu na světě, ale občas je mi ho fakt líto, když ho denně zahlcujou takovýhle trapný holčičkovský kecy...
Takový příspěvky mi přídou fakt trapný *9*
Jinak Petrovi dál fandim a považuju ho za jednoho z nejsympatičtějších chlapů *4* -
hh
Péťa je fakt dobrej hokejista...a ještě k tomu hezkej..ale nechapu, jak si muzou myslet nejaky patnáctky, že čeká jenom na ně...určitě se nad těmahle příspevka, když si je náhodou přečte, hodně zasměje......boť je to fakt ftipny...!! *1* *1* -
-
Re: hh
Tak ať si sem napíše každej co chce, vždyť je to jejich věc hvězdo
-
-
:)
Určitě se letos dostanete do play-off a dotáhnete to až do finále *3* držim moc moc palečky *1* a přeju hodně štěstíčka *5* *1* -
On by tu určitě byl a psal si s námi. Ten kluk je někde jinde... *5*
-
jojo
jo,tak dámy,jestli si představujete jak si s Pétou užíváte,tak to byste měli smůlu,má ho malýho... *13* *15* -
-
Re: jojo
Kecáš *15* -
Re: jojo
a jak ty to viš? *15* -
-
Re: Re: jojo
Na velikosti nezáleží, hlavní je když to s nim umí *5*
-
-
-
Povzbuzení
Věřím i když se teď Jezdcům moc nedaří, že prolomí smůlu a zase se jim začne dařit. Petr se určitě zase dostane do dobré formy a bude mu to tam padat. Petře, moc Ti fandím a přeji jen to nejlepší.