-
nedělejte si iluze ví za čím jde a nic jinýho ho nezajímá it is player on own side!!!!
-
Zdravím!
Musim uznat, že na fotce, kde sedí u plotu mu to moc sluší -
Pozdrav
Já Petra zdravím a přeji mu jen to nejlepší. Moc mu fandím.Přeji hodně zdraví,štěstí a úspěchů nejenom na ledě,ale i v osobním životě. -
Přání
Přeji všem Petrovým fanouškům i Petrovi
všechno nejlepší v roce 2008. -
:-(
Petr by měl konečně najít svou ztracenou formu. Jinak nám ho pošlou do ještě věčí tramtárie než je Amerika. Nedej bože aby to bylo Rusko *9* -
-
Re: :-(
Tak to je pravda, jinak bychom asi o něm moc neslyšeli. Přeji mu všechno dobré. -
-
Re: Re: :-(
Rangers jsou na tom celkově špatně, ale Péťa už zase vystrkuje růžky, nedávno byl druhou hvězdou zápasu *4* Počkejte jak se teď rozjede *1* tak mu držte všichni palce -
-
Re: Re: Re: :-(
Petr byl vyhlášen jako první hvězda zápasu. Dal rozhodující gól díky, kterému Rangers vyhráli. Jen více takových gólů. Přeje Marta.
-
-
-
-
phoenix
přeji hodně štěstí v novém týmu :-) ať se ti v phoenixu daří *4* -
No vidíš pak se nemá chovat k fannynkám arogantně, když má jednu takhle "šilenou" :D Já bych litovala spíš oba dva. Jednak Pruchyho, že má střelenou fanynku a jednak tu holku, že nerozezná sen od reality.
Jinak věř tomu, že ve 30 je těžké slevit ze svých požadavků a přizpůsobit se tomu co chce tvůj protějšek, když do těch 30 byl zvyklý jet podle svých zavadených pravidel(moje vlastní zkušenost :))
Ale čert vem jeho byvalé, současné a budoucí avantýry důležité je, aby mohl hrát hokej ještě pár let a hlavně aby mu ty puky do té branky začaly konečně padat. Letošní mistrovství měl docela velký půst. -
-
On měl nejaký anantýry? *7*
-
-
Myslíš si snad, že je svatý? Každý chlap, kterému se ženské samy nabízejí aspoň jednou podlehne. Spíš je to grant, že tyhle zrpávy nepouští do světa, takže to pomalu vypadá že je ještě nepolíbený *1*
-
-
no tak já jenom chtěla vědet něco o tých avantýrach *1*
-
-
-
-
chudak
malem sem se devcata pocurala smichy......urcite uz na vas ceka s otevrenou naruci *1* -
holky kdyby jste sním některá jen kamarádila(taky se s ním neznám) tak se tím chlubit nebudete.ale moc mu to sluší
-
Ahoj Peťo, přeji ať se daří.Kamarádka z tábora.