-
Petr Šiška je skvělý moderátor a organizátor koncertů,je i dobrý zpěvák.Rád se nechává fotit s lidmi na koncertech,dá se s ním rozumně pokecat.Na všech koncertech,které organizuje,se nemusí čekat dlouho na vystoupení,vždycky se hned koná zvuková zkouška.Líbí se mi,že umí Petr Šiška tak skvěle zorganizovat nějaký koncert
-
-
Ano,Petr je super člověk s velkým srdcem.. *3*
-
-
hmm...
Moc fajn člověk, líbí se mi jako moderátor, jako zpěvák, jako chlap... prostě super!!! -
-
Re: hmm...
Tpěvák *15* ? Slyšela si ho zpívat ? Je to sranda, zpívat totiž neumí. Co neuzpívá, to ukecá, to jediné mu jde. -
-
Zpívá v kapele Legendy se vrací a má pěkný hlas,je to správný rocker
-
Re: Re: hmm...
k jeho spevu: operu by asi neuspieval, to je pravda, ale to on nepotrebuje.Na žáner,ktorý hrá a spieva, má hlas dobrý, zaujímavý a v určitých polohách príjemne zafarbený.Chce to len viac počúvať.Keď ho nemusíš,vykašli sa na to a počúvaj tie svoje. A ja, keďže ho môžem, počúvam okrem iných aj jeho s Legendami...a veľmi rada, pretože sú výborní.Videla a počula som ich hrať naživo a nielen z DVD a CD, takže viem o čo píšem...Ale beriem aj to, že každému sa nemusia páčiť. Sto ľudí, sto chutí, poznáme to. *3* -
Re: Re: hmm..nobody.
aj z tvojich predchádzajúcich príspevkov
mám pocit, že ho asi dobre poznáš.To čo píšeš je nič než pravda, alebo pomsta za
niečo...? Alebo si to všetko vymýšľaš? -
Re: Re: hmm...
Zpivat jsem ho slysel a to hodne krat, skupinu legendy se vraci znam moc dobre!! Petr je vynikajici moderator (nemyslim ted televizni, i kdyz to co se od nej ocekava zvlada perfektne), skvely muzikant a zpevak.. kapela legendy se vraci jsou sestava samých borců (andonis civopulos-elita mezi kytaristy u nas i ve svete, hudebni skladatel, Petr Šiška o tom jste cetli v zivotopise, Roman "IZZI" Izaiáš, skvělý kytarista a zpěvák, frontman kapely DOGA a Libor Pyszko, znamy bubenik hlavne JAZZovy) tito lide jsou uplne skveli, da se s nema pokecat o vsem, nejsou vubec namysleni, jako nekteri zacinajici "slavni" ... proste OBDIVUJI a VAZIM SI *4* *3* -
-
Re: Re: Re: hmm...
pozitívny príspevok, ráta sa mi.Aj ja by som si rada s nimi pokecala, ale sú trochu ďaleko. Škoda.
-
-
-
-
Je?
nevím jestli je ale taky by mě to zajímalo *3* Ivka -
Sympaták
V pořadu Nic než pravda jsem viděla Petra Šišku poprvé.Velice mě zaujala jeho reakce na odpovědi soutěžících v křesle,jeho pohotové otázky a vetřelé názory.Dívá se tak zaujatě na soutěžící,že bych si přála,aby se tak díval on na mě.Když sedí v křesle sympatická žena,chová se k ní jinak,než kdyby tam seděl nějaký chlap či starší paní..To charisma z nej přímo srší,takovýho chlapa potkat *14* ,ani nevím jestli je svobodnej.Fešák *14* -
-
Re: Sympaták
"Když sedí v křesle sympatická žena" - no právě !!!! Neměl by se chovat úplně stejně, jako kdyby tam seděla starší paní nebo třeba chlap???? To mluví za vše.Ať si to každý přebere jak chce
-
-
....
Je to IDIOT!!!! V pořadu Nic než pravda jenom schazuje lidi. A má taky hnusnej křečovitej úsměv. Fůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůj!!!!!!! *3* -
šíška
Nemá fakt šišatou hlavu -
Dnes jsem byla s Honzíkem Bendou na koncertě v Dačicích. čekala jsem koncert, kde budou zřejmě napodobovat hvězdy minulosti......ale opak byl pravdou! Úžasné vystoupení plné originality a hlavně- nikdo nikoho nenapodoboval. Kluci zpívali písničky, které nám připomínaly mládí..... ale hráli je srdcem a s vlastním citem. Byl to opravdový originál....... d ě k u j i *14* Punčocha
-
Tento člověk mi zdělil, že se semnou na moje narozky při oslavě pojištovny MV v Praze dne 6.9 2012 v její centrále, kde jsem byl přítomen, zpěvačka Jitka Zelenková nevyfotografuje. Přitom jsem byl dlouho předem domluven s její manažerkou paní Kocourovou. Ale bohužel pro něho, tento pán měl smůlu. Při setkání na chodbě se paní zpěvačka Jitka Zelenková se mnou ochotně a velmi ráda vyfotografovala. Co je to za profesionála tato osoba?? Vždytˇi Karel Gott je vůči mě vstřícný. Musí se ještě tento člověk moc a moc učiti!!!!
-
Včera jsme s manželem byli v kině na Muzzikantech a po přečtení recenzí jsme od toho moc neočekávali.Už během filmu a i po jeho skončení jsme se shodli, že se nám film velmi líbil od začátku až do konce.Prostě supr! dík za něj
-
Tohoto člověka bych zavřel do cely s 5 Rómy. Pak bych ho posadil do křesla a nutil ho odpovídat pod detektorem lži, jestli má rád Cikány, jestli je rád v jejich blízkosti, jestli měl někdy homosexuální styk. Celou soutěž bych vysílal na obrazovce do jeho cely a pak ho tam k nim zavřel a do večeře bych jim nasypal rozemletou viagru :-))
-
-
do té basy patříš ty...
-
Ty čo si sa s koňom zrazil? *1*
-