-
miluju tě
on změnil muj život to on mně udělal šťastnou miluju Tě Péťo moc a díky že jsi muj život s tebou je moc krásnej a chci aby všichni věděli že tě miluju a že ty myluješ mně a že celej život budeme jen spolu LÁSKO *14* -
nejkys sexy
Petr je děsně sexy,krásnej,plostě nejhezčí herec z čech !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jů
Všechno nej. *1* -
Herec
doporučuji všem divadelní představení Tančírna, kde Petr exceluje !!!! *3* -
-
Re: Herec
jéé,právě s Tančírnou k nám mají dojet v květnu,takže se mám na co těšit,jo?:) -
-
Re: Re: Herec
jj,je to úžasné představení, už jsem na něm byla podruhé, a ještě teď jsem nadšená !!!!!!Zaručuji, že se budeš skvěle bavit !!!!!!! *3* *3* *3*
-
-
-
Vše nej
Vše nej k narozeninám hlavně hodně zdraví a hodně pracovních úspěchů přeje Monika. *3* -
narozky
V životě poznej jenom lásku,
lásku krásnou,šťastnou jen.
Ať každý smutek ihned zmizí,
tak jako ráno mizí sen.
VŠE NEJLEPŠÍ K TVÝM NAROZENINÁM *14* -
Všechno nejlepší
Přeju panu Vágnerovi všechno nelepší k narozeninám,hodně štěstí,zdraví,lásky a úspěchů v kariéře.. *3* -
Pro Pěťu
Ahojky! takže Péťo, přeju ti všechno nejlepší k narozeninám a hodně zdraví a mnoho krásných pracovních nabídek !! *3* -
narozeniny
Petře,všechno nejlepší k Tvým narozeninám,hodně zdraví,štěstí,lásky,pohody a úspěchů v kariéře *14* *14* -
Petr Vágner
Milý Petře.
Příjmi ode mě blahopřání,gratulaci
k Tvým 32.narozeninám.
Hodně štěstí,zdraví a ještě dostatek sil. *4*