-
supr
ten je krásnej vše nejlepěí -
FanClub Petra !!!
Ahojik, už v odkazech jste si mohli všimnout že je new fanclub Petra. Petr je úžasný,krásný,laskavý člověk s nějkrásnějším a nejsladším úsměvem. *14* , a také proto jsem udělala pro Petra FanClub. Péťa o tom fanclubu ví, a tak pište do diskuze a Petr vám odpoví. Petr je úžasnej, a hlawně nejkrásnější. *14* více na www.fanclub-petrvagner.estranky.cz MTMR Péťo. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Ach ten Péťa...
Petr je sexy saniťák se sladkým úsměvem!!! *14* Kdybych si tak zlomila nohu a on mě odvezl!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Ach ten Péťa...
s tím se neda nic jinyho nez jen souhlasit *4* -
Re: Ach ten Péťa...
Martinko,souhlasim s tebou na 100% *1* *1* -
-
Re: Re: Ach ten Péťa...
souhlasím s váma oběma
-
-
-
Auto, Shelka
Ahoj, taky ses na to auto dneska na Shelce mohl dívat lépe....málem sis vykroutil krk :) Slušelo ti to -
Krása
No to je vážně kousek!! No to nejude! Já bych se na něj vydržela dívat třeba i týdny! Ten je takovej sladkej! Takovej malinkej plyšáček. A tý krásný svaly a to tetování! No fakt to nejde! Je fakt hezkej. Ten se pánu Bohu vážně povedl!Prostě dokonalost! I LOWE!! *8* *8* *8* *14* *14* *14* *14* -
petr
je to jeden z nejhezčích herců v Ordinaci *14* -
r
nevíte někdo na něho email?pls odpovězte na můj profil -
ordinace
no prostě krásnej...hodnej...a prostě úžasnej :D:)................ *14* -
Záchranář
zase jeden krásnej chlap, na kterého by se člověk vydržel dívat hodiny *14* *14* *14* -
:-)
Jeeee, ten krasavec se narodil, tam kde já, to je hezké *3*