Přejít na výpis diskuzí

Petr Zvěřina

OSOBNOST 31.12.2006 
41 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Vysekneme kudrnáče!" Jj, pěkný kulový. Z Petra je bezdomovec, chodí na kompost a zima se neúprosně blíží. A prý bude extrémně tuhá... Jj, grafik ten tvrdej chleba má. je vás moc a málokterej to fakt umí.
  • A taky nechápu,co lidi viděli na těch trapných Vyvolených. Byla to ubohost sama, čumět na lidi, který jsou půl roku zavřený v nějakým baráku a denně sledovat, jak jim to tam leze na mozek a jak si nadávaj. Opravdu smysluplný pořad.
  • Co je tohle za osobnost??? Sem se může opravdu dostat kdejakej zametač chodníků.
  • Pro Pepka.Co že nemůže v tomhle státě?Vyhrát upřímnej člověk?To jsme vyděli v druhé sérii.Tony...Uplně stejného ražení jako Zvěřina...Ty radší nelez na diskuze prosimtě....
  • Pro ty hloupější,neznám ho jen z televize......
  • Zvěřina? Kdyby takových lidí jen ubývalo,bylo by jen lépe...
  • Ve vile byl Petr Zvěřina nejlepší, všichni ostatní byly falešný jak komouši jen Petr říkal co si doopravdy myslel a to většinu lidí asi sere. Jo za pravdu se každej sere! V tomhle falešným státě prostě upřímnej člověk nemůže nikde vyhrát proto vyhrál někdo jinej....
  • Frajer-man

Petr byl nej z vily *4* s nim byla prdel i napětí-jeho nejlepší hláška:Já sem petr zvěřina z václaváku a sem tam tak rychle,že ti z toho dobře nebude *1* bez urážky,fandim mu *3*
  • Re: ???????

Tak si utři okna...
  • Kamarádka

Petr patří mezi mé nejbližší kamarády, poznala jsem ho až nedávno, ale věřte, že lidi co ho znaj pouze z TV maj dementní názor, toť vše..Je trošku prudší povahy, ale určitě je na světě několik miliard zmr..ů, kteří mu nesahaj ani po kotníky, takže suďte jen lidi, který fakt znáte a ne proto, že jste zasraný burani odněkud z Vidlákova (jako já - Teplice) a koukáte na "zábavný pořady" v televizi..
    Péťo, mám tě ráda a přeju ti hodně štěstí v životě, tvá kámoška Petra (pudlík) *5*
  • vzkaz

JE TO PRAVDA. *16* *16* *16* *5* *5* *5*
  • vzkaz

Nelibilo se mi Vaše působení ve vile ,ani mimo ní a už vůbec se mi nelíbí ,že soutěžíte v soutěži,kterou uvádí pan Petr Novotný 5 proti 5.Je to snad proto,že se znáte nebo proto,že jste se nestal milionářem? Osočoval jste Vladka,že měl vše promyšlené,aby vyhrál.Možná,ale bylo to čestné,narozdíl od Vás.J+M Sochorovi *5* *16*
  • Jseš magor.

Co děláš na stránkách osobností????Patříš za mříže.Jseš uhozenej debil.
  • pohoda

Čau Petře na ty hovada kteří ti píšou nesmysli se vykašli. Bud v pohodě čau *3*
  • strom

Ty si Smola.
  • ahoj Petre fandila jsem ti byl jsi rozhodne lepsi nez ta hnusna, urvana Vera patt k...a,
  • Ahoj Petře,jsi super a kdo Tě nezná ať nekecá!Pa
  • haha

Jste asi všichni mentální!? taková osobnost a vy ho tady urážíte!? Jste všichni přizdisráčové! Dete nekam! Petr je nejlepcííííííííííííííí!!!!! Peto Ses BOREC!
  • Petře Petříčku..

Petře Petříčku, chlapče rozmilý, lituju všechny, co musej bejt s tebou, byť chvíli. Ale nejvíc cítím s tebou brácho, protože ty se sebou musíš bejt furt !!! Taková zhovadilost prošpikovaná vychcaností toho nejvyjebanějšího řiťopicha je vskutku ojedinělý úkaz..
  • Ing. Zvěřina Magor :P

ZDAR, ZVERINO, .. ted tu posloucham nejakej MIX z TANECNI LIGY .. celkem povedene, ale cim vic jsem si to zopaknul, tak usuzuju, ze to je humus, .. teda az na ten "prijemnej refrem" .. ty tvoje kecy jsou, ale tak hnusny,ze mi je z tebe na bliti :D .. a ten refrem se fakt povedl :)) .. si fakt chudej a to si i dokazal, uz jen tim, co tam meles a skutek utek .. takovy kecy, co tam vedes, to muze mit jen vylizanej mozek .. sam bych ti dal delo a kdyby byl problem, stali by za mnou kamosi a vzali by te rovnou na zachytku .. jses fakt hovado a ve VV jsi se vazne ukazal .. naroz by se z tebe mel vazne zblit .. dokazujes, jak ve spolecnosti byva Praha trapna .. kazdej VIP se jen Prahou chlubi, aniz by neco vedel o historii .. je mi 25 a rad bych ti dal delo,ted a v tuto chvili .. kolik by to stalo???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit