-
???????
To si snad ze mě děláte srandu ne? co tady dělá Zvěřina? jestli on je osobnost, tak potom já jsem stěrač na ponorce!!! -
-
Re: ???????
Tak si utři okna...
-
-
Petře Petříčku..
Petře Petříčku, chlapče rozmilý, lituju všechny, co musej bejt s tebou, byť chvíli. Ale nejvíc cítím s tebou brácho, protože ty se sebou musíš bejt furt !!! Taková zhovadilost prošpikovaná vychcaností toho nejvyjebanějšího řiťopicha je vskutku ojedinělý úkaz.. -
Petr je SUPR!!!
-
Co je tohle za osobnost??? Sem se může opravdu dostat kdejakej zametač chodníků.
-
Zvěřina? Kdyby takových lidí jen ubývalo,bylo by jen lépe...
-
Charakterizující příjmení
..to jeho příjmení ho plně charakterizuje. Kadou chviličku se projeví jiná zvířecí povaha, jednou se chová jako beránek, jindy obchází jako řvoucí lev.. jestli dostane roli ve filmu, tak nevim. Buď to bude trhák, nebo propadák :-)) -
..........
Peťulidlo je roztomilý:-))))))))))))))) -
"Vysekneme kudrnáče!" Jj, pěkný kulový. Z Petra je bezdomovec, chodí na kompost a zima se neúprosně blíží. A prý bude extrémně tuhá... Jj, grafik ten tvrdej chleba má. je vás moc a málokterej to fakt umí.
-
A taky nechápu,co lidi viděli na těch trapných Vyvolených. Byla to ubohost sama, čumět na lidi, který jsou půl roku zavřený v nějakým baráku a denně sledovat, jak jim to tam leze na mozek a jak si nadávaj. Opravdu smysluplný pořad.
-
Pro ty hloupější,neznám ho jen z televize......