Přejít na výpis diskuzí

Petr Zvěřina

OSOBNOST 31.12.2006 
41 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • haha

Jste asi všichni mentální!? taková osobnost a vy ho tady urážíte!? Jste všichni přizdisráčové! Dete nekam! Petr je nejlepcííííííííííííííí!!!!! Peto Ses BOREC!
  • Ahoj Petře,jsi super a kdo Tě nezná ať nekecá!Pa
  • ahoj Petre fandila jsem ti byl jsi rozhodne lepsi nez ta hnusna, urvana Vera patt k...a,
  • strom

Ty si Smola.
  • pohoda

Čau Petře na ty hovada kteří ti píšou nesmysli se vykašli. Bud v pohodě čau *3*
  • Jseš magor.

Co děláš na stránkách osobností????Patříš za mříže.Jseš uhozenej debil.
    • vzkaz

JE TO PRAVDA. *16* *16* *16* *5* *5* *5*
  • vzkaz

Nelibilo se mi Vaše působení ve vile ,ani mimo ní a už vůbec se mi nelíbí ,že soutěžíte v soutěži,kterou uvádí pan Petr Novotný 5 proti 5.Je to snad proto,že se znáte nebo proto,že jste se nestal milionářem? Osočoval jste Vladka,že měl vše promyšlené,aby vyhrál.Možná,ale bylo to čestné,narozdíl od Vás.J+M Sochorovi *5* *16*
  • Kamarádka

Petr patří mezi mé nejbližší kamarády, poznala jsem ho až nedávno, ale věřte, že lidi co ho znaj pouze z TV maj dementní názor, toť vše..Je trošku prudší povahy, ale určitě je na světě několik miliard zmr..ů, kteří mu nesahaj ani po kotníky, takže suďte jen lidi, který fakt znáte a ne proto, že jste zasraný burani odněkud z Vidlákova (jako já - Teplice) a koukáte na "zábavný pořady" v televizi..
    Péťo, mám tě ráda a přeju ti hodně štěstí v životě, tvá kámoška Petra (pudlík) *5*
  • Frajer-man

Petr byl nej z vily *4* s nim byla prdel i napětí-jeho nejlepší hláška:Já sem petr zvěřina z václaváku a sem tam tak rychle,že ti z toho dobře nebude *1* bez urážky,fandim mu *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit