Přejít na výpis diskuzí

Petr Zvěřina

OSOBNOST 31.12.2006 
41 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jseš magor.

Co děláš na stránkách osobností????Patříš za mříže.Jseš uhozenej debil.
    • vzkaz

JE TO PRAVDA. *16* *16* *16* *5* *5* *5*
  • pohoda

Čau Petře na ty hovada kteří ti píšou nesmysli se vykašli. Bud v pohodě čau *3*
  • strom

Ty si Smola.
  • ahoj Petre fandila jsem ti byl jsi rozhodne lepsi nez ta hnusna, urvana Vera patt k...a,
  • Ahoj Petře,jsi super a kdo Tě nezná ať nekecá!Pa
  • haha

Jste asi všichni mentální!? taková osobnost a vy ho tady urážíte!? Jste všichni přizdisráčové! Dete nekam! Petr je nejlepcííííííííííííííí!!!!! Peto Ses BOREC!
  • Petře Petříčku..

Petře Petříčku, chlapče rozmilý, lituju všechny, co musej bejt s tebou, byť chvíli. Ale nejvíc cítím s tebou brácho, protože ty se sebou musíš bejt furt !!! Taková zhovadilost prošpikovaná vychcaností toho nejvyjebanějšího řiťopicha je vskutku ojedinělý úkaz..
  • Ing. Zvěřina Magor :P

ZDAR, ZVERINO, .. ted tu posloucham nejakej MIX z TANECNI LIGY .. celkem povedene, ale cim vic jsem si to zopaknul, tak usuzuju, ze to je humus, .. teda az na ten "prijemnej refrem" .. ty tvoje kecy jsou, ale tak hnusny,ze mi je z tebe na bliti :D .. a ten refrem se fakt povedl :)) .. si fakt chudej a to si i dokazal, uz jen tim, co tam meles a skutek utek .. takovy kecy, co tam vedes, to muze mit jen vylizanej mozek .. sam bych ti dal delo a kdyby byl problem, stali by za mnou kamosi a vzali by te rovnou na zachytku .. jses fakt hovado a ve VV jsi se vazne ukazal .. naroz by se z tebe mel vazne zblit .. dokazujes, jak ve spolecnosti byva Praha trapna .. kazdej VIP se jen Prahou chlubi, aniz by neco vedel o historii .. je mi 25 a rad bych ti dal delo,ted a v tuto chvili .. kolik by to stalo???
  • PETA

Jo, jed Petre Zveřino z Václaváku :))))
  • vole...

vole,já nejsem zadnej.... z vidlakova,vole,ja sem petr zverina z vaclavaku,vole, a to si ty lidi musej uvedomit!Neprijel sem sem ,vole,na babete,vole...staci mi jeden telefonat,vole ja mam tolik pratel,vole ze by ses z toho posral,vole,staci mi jeden telefonat a fsichni tady letej,vole....JÁ SEM PETR ZVERINA Z VÁCLAVÁKU!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit