-
Je taková moc vychrtlá a to není hezký ani trochu ale ona si to asi myslí, zkrátka takový anorektičky jsou
-
ani kolo bych si o tu štětku neopřel.
-
Nechápu, co s ní všichni máte, vždyť není ani trochu hezká. Asi proto se všude svlíká- protože štíhlý prsatý holky jsou in, že jo? Ale v obličeju je prostě ošklivá. Sorry. Myslím, že u nás máme daleko krásnější modelky- např. Tereza Maxová, Simona Krainová, Pavlína Němcová a mnoho dalších...!!
-
lituju její dceru tá zachvílku pujde do školy po školce že má potencialní matku a bude muset říkat otčímu tati to asi ne to by mu řekla jdi do...pr.el
-
Faltýnová,že už ti není trapně...ty, Mareš a ta vaše "velká" láska jste k smíchu. Ty podvádíš své partnery, on zase svoje partnerky,vlastně se k sobě hodíte. Asi už jste oba dlouho nebyli v bulváru,tak asi proto tak vyvádíte. Je mi vás líto - obou.
-
Petro jste opravdu nechutná,to nemáte ani špetku soudnosti?Fuj!
-
Nevim proč ale Pí.Faltýnová mi připomíná lacinou štětku.
-
Petra byla nádherná ženská. Ovšem teď je to děs a hrůza. Její poslední fotky z přehlídky v prádle mě vyděsily. Její dříve sexy postava hraničí s anorexií. Žebra lehce spočítáte a zadek je jen obtažená kost kůží. škoda že to Petra nebo její manžel nevidí. *7*
-
Aigospotamoi
Růča jí neseděl, tak přesedlala na jiného, es ist so peinlich ! -
bbbb
nejezdila Petra na Letní tábor do Křeničný? díky jo a hodně štěstí v manželství