-
ahoj fanklubáci
Konečne sme našli niečo čo sa nás týka.Sme členmy fanklubu od roku 1990 ale po rozdelení sme stratili kontakt.Pozdravujeme všetkých členov fanklubu Petry ktorí boli s nami na stretnuti v Říčanech u Prahy v roku 1991.Snád si na nás spomeniete.Evka a Peter Németovy. -
K čtyřicatinam
Dobry den.V březnu 2009 ma moje manželka krasnych čtyřicet.Bylo by možne nějakym zpusobem domluvit vaše hodinove vystoupeni.Vaš honorař znam a respektuji.Děkuji za odpověd.Abra -
Prosím
Dobrý den, Měl by jsem k Vám velikou prosbu o autogram Petry Janů mám ji moc rád a líbila se mi v muzikálu Angelika je prostě úžasná, Děkuji Moooc s přáním krásného jara se loučí Pepa
Josef Gareis
Josefa Truhláře 440/18A
36007 Karlovy Vary-Doubí
muzikalova.webovastranka.cz -
-
Re: Prosím
Zdravím a chcem Vás poprosit o email na Petru Janu. Vopred ďakujem za pomoc.
S pozdravom Miro
-
-
Poděkování za Žofín
Vážená paní Janů,
nejprve bych Vám ráda moc poděkovala za Vaše vystoupení na plese na Žofíně v noci na první jarní den - dodalo nám spoustu energie a moc jsme Vás obdivovali. Můj partner je ročník 1938 a na prvním koncertě Vám byl někdy v sedmdesátých letech, tedy v době, kdy já se narodila - ale já o Vás zase vím díky tetě, která o Vás vždycky hezky mluvila. Naživo jsem Vás ale slyšela ve čtvrtek prvně... a bylo to absolutně fantastické.
Takže nějaké další vystoupení budeme vyhlížet - přejeme Vám spoustu dalších úspěchů a hlavně radosti v životě.
Měla bych prosbu, nevím ale, jak se to normálně dělá, jako kam napsat - poslat ofrankovanou obálku atd. Byli bychom moc vděčni za Vaši fotku s věnováním, pokud by tam mohlo být - Bedřichovi a Heleně, máme totiž před svatbou. Naše adresa je Kolínská 8, Praha 3, ráda ale tu obálku pošlu a tak. Tyhle stránky vypadají, že je možná i čtete, nebo nějaký Váš asistent - mohla bych poprosit o nějaký kontakt? Anebo se píše do agentury? Kam?
S přáním krásného jara - ať se Vám elán, který lidem dáváte, stonásobně vrací...
Helena Veselská -
Pozdrav
Ahoj Jani ..od ekonomky sleduji Tvoji karieru a fandím Ti . Jistě by z Tebe měla radost i prof. Bulířová. Doufám že se uskuteční ještě sraz třídy v Turnově a sejdeme se. Přeji hodně úspěchů a zdravím Tě ..spolužačka Marie z Jablonečku Krkonoše jestli budeš mít čas tak se ozvi -
prosba
Dobrý den nevíte prosím někdo jak se jmeenuje písnička od Petry Janů kde se zpívá Co tady? Je to někde v rozmezí 1983-1989 díky A -
-
Re: prosba
tommokros.webgarden.cz
Písničk a se jmenuje NEKONÁ SE a vyšla na albu S láskou.
Rovněž vyšla v anglické verzi na albu Lovin - Supraphon 1988 - pod názvem Show Is Ower -
-
Re: Re: prosba
díky moc A
-
-
Re: prosba
http://text.osobnosti.cz/nekona-se- 68067 -
-
Re: Re: prosba
díky za odpověď ale ten odkaz nejde otevřít můžete to upřesnit A
-
-
-
Název písničky.
Milá Petro. Už delší dobu se mi vybavuje Vaše starší písnička, ve které zněla slova "První láska má, kluk starý jak já a plachý ještě víc" a neznám její přesný název. Chtěla bych si sehnat CD s touto písničkou. Můžete mi poradit? Moc Vám děkuji a mějte se krásně! Renča -
-
Re: Název písničky.
tommokros.webgarden.cz
písničk a se jmenuje A PAK ŽE JE TO HŘÍCH
mám ji v několika verzích, stačí se domluvit a rád pošlu.
-
-
Příběh Petra Janů - viz můj web
Jsem stále věrný, i když už hodně pamatující, fanoušek Petry. Dá se říct, že vlastním takřka všechny její písničky, rád pomohu, pokud něco sháníte... Vše potřebné najdete na mých webových stránkách --- tommokros.webgarden.cz -
-
Re: Příběh Petra Janů - viz můj web
Zdravím, tak jsem mrkla na Vaše stránky a tak po přečtení příběh PJ, jsem zjistila, že už ve 12letech jste byl machr na zpěvačky.Pokud to není tajný, zajímala by mě Vaše profese.Díky -
-
Re: Re: Příběh Petra Janů - viz můj web
Jsem rád, že jste navštívila mé stránky. Pokud se na ně vrátíte, zjistíte tam i kontakty na mne - kupř. mail - takže pokud možno, můžeme takto komunikovat a na veškeré otázky Vám rád odpovím. Nerad bych sděloval některé údaje veřejně... Tomáš
-
-
-
Petra v TOP 10
Dobrý den,Petro,
gratuluji k pevné vůli a skvělému životnímu stylu,vedoucímu k tak skvělé postavě a neustálému pozitivnímu životnímu postoji.V reportáži v uvedeném pořadu 30.1.2008 mne velmi zaujalo cvičení,které jste předváděla a hovořila o něm s redaktorkou.Unikl mi však jeho název.Nepomohla byste mi,prosím, s informací,kam bych se mohla obrátit ohledně koupě tohoto DVD s tímto cvičením?
Děkuji mnohokrát za laskavost a přeji mnoho štěstí,zdraví a uměleckých úspěchů v roce 2008.
Andy -
-
Re: Petra v TOP 10
Dobrý den, Andy,
dobrala jste se toho DVD? Taky by mě zajímalo...
S přáním hezkého jara,
Helena
-
-
Petra
Zažili jsme velice pěkné vystoupení *14* Petry na povánočním večírku v lázeňském domě Beethoven v Teplicích,bylo to prostě skvělé *3* *3* *3* *3* mnoho úspěchů dál a dál