-
vzpomínka na Jihlavu
Ahojky Peťo! co ti říká rok 1972 Mladá píseň Jihlava a tvoje popálené lýtko. Jezdily jsme do špitálu na převazy. Sleduju tvoji cestu a držím už 34 let všechny čtyři palce. Vím že je to nemožné, ale někde na muzikálu si tě najdu aspoň tě pozdravit. Ahoj Jitka P.s. Hokejisti byli fajn . -
Čau nemohl by mi nekdo poslat nejaky Mp3 od petry Janů dik Vasek *3*
-
best
prostě je best *4* -
prozba
Dobrý den Petro, je mi 16 let a už od malička vás poslouchám a mám vás hrozně ráda. Jste strašně sympatická. Chtěla bych si s váma občas napsat třeba e-mail. pokud to není troufalé odepište mi prosím. Děkuji Pavla -
pozdrav
Ahoj po letech! Jsem sice daleko,ale nezapominam na nikoho z minulosti!Obcas se objevim doma na morave,koukam na fotky a vzpominam na casy,kdy jsme jezdili po republice a mimo to,ze jsme te radi poslouchali A POSLOUCHAME poznavali jsme se vzajemne a navazovali nova pratelstvi!Pri posledni navsteve cech-domova jsem odjela stastna s tvym 2 CD,ktere moc rada posloucham!Davejte na sebe s Michalem pozor a Ivana Zemanova,Lenka Markova,Dana Condlova,Inez,Hanka,Milan,......proste vsichni!Diky moc za krasne vzpominky,ktere mi nikdo nevezme!!!!!!!!Hodne uspechu,lidske lasky,ucty,zdravi vsem Emilie *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Fandím ti jsi moje nej.spěvačka *3* *14*
-
ahojky Petro,posilam pozdrav z Anglie,moc diky za cd best of ktere se mi zde dostalo do ruky,je to nostalgie poslouchat ty krasne stare pisne?a co takhle nove cd bude?diki Roman *15* *15* *14* *14* *1* *1*
-
koupim cd a lp Petry Janu
koupim nasledovne CDs a LPs od Petry Janu!!!!!!!!!!!!!!!! CDs: 1.To je ta chvile 2.Album 3.Petra Janu zpiva Gerschwina (ceska verze) 4.Jedeme dal 5.12 famous awarded movie songs LPs: 1.Lovin' 2.To je ta chvile pokud by byl nekdo ochoten mi tyto CDs a LPs alespon zkopirovat,mel bych uzasnou radost i z toho. kdyby nekdo z fanousku pripadne vlastnil film "Koncert" ve kterem Petra hrala hlavni roli, a coz je vlastne dokument jejiho turne a mohl mi poridit kopii, zblaznil bych se stestim!!!!! budu se tesit z kazde nabidky a dekuji predem vsem, kteri by byli ochotni mi pomoci!!! -
Prosba
Milá Péťo! Dnes mám narozeniny, je mi 55 let. Objednala jsem se na Face Lifting a prosím Vás,(pokud to neberete jako drzost, to bych opravdu nerada)jestli byste mě odpověděla na pár otázek, abych se tolik nebála.Ráda bych, kdyby to zůstalo jen mezi námi.Neznám nikoho, kdo by o tom něco věděl, jsem z malého města.Moc děkuji. -
Prosba o radu
vážení přátelé, také velmi rád poslouchám Petru Janů a nejvíce si cením jejího alba kde zpívá Gershwina.Bohužel vlastním jen anglickou verzi a zjistil jsem že existuje česká. Může mi někdo pomoci tuto nahrávku sehnat nebo pořídit kopii? RÁD BYCH ZAPLATIL ORIGINÁL, ALE UŽ TO NENÍ MOŽNÉ. -
-
Re: Prosba o radu
mám. v české i anglické verzi. Rád pošlu, stačí mne kontaktovat. více na webu - tommokros.webgarden.cz
-