-
NEWS
Phoebe is BLONDE! OMG!
Jo obarvila se na blond, přidala jsem fotky, tak je snad autorizují.. -
Happy Birthday ♥
Všechno nejlepšííííííííííí Phoebe !!!!!!!!!!!! ♥ *3* -
Hap-py
If you're hap-py and you know it, clap your hands,if you're hap-py and you know it, clap your hands.If you're hap-py and you know it and you real-ly want to show it, if you're hap-py and you know it, clap your hands. *1* *1* -
VŠECHNO NEJLEPŠÍ!
Všechno nejlepší Phoebe! *3* Á, miluju tě *1* *14* Z H2O, tvé modelingové fotky, doufám, že tě uvidím i v jiném filmu *4* -
HB
vše nej k narozkám:D:D:D:D -
narozeniny
Všechno nejlepší k narozeninám. -
narozeniny
happy birthday *4* i very like you Phoebe!!! *14* *14* you are my best actress *14* *14* -
denina07
vsechno nej k narozkam *4* -
hodně štěstí zdraví
vše nej nej nej nej já měla narozky včera husty :D takže etě jednou vše nej ke 20 narozkám :D :* *14* -
Narozeniny
Vše nejky k narozkám!Hodně štěstí, lásky a všeho pěkného=) *3* -
Vše nejky Phoebe..!!!!
Všechno nejlepší k tvým narozeninám hodně zdravíčka,štěstíčka taky těch dárečkůů..!!!!...:) A at se ti daří při natáčení nových filmů a seriálů..!!!! A hlavně si ten den užij mám tě ráda paaaaa..!!!!! *14* *14* *4* *4* -
narozeniny
vše nejjj k tvým narozkám hodně zdravíčka,štěstíčka a plný lásky je tvůj dnešní den -
VŠECHNO NEJLEPŠÍ
Všechno nejlepší k narozkám Phoebe *14*
a hodně štěstí v životě i při natáčení filmů a seriálů a taky hodně zdraví. *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* -
HB PHOEBE
Všetko najlepšie Phoebe. *14* *3* -
phoebe
všechno nej nej do života phoebe!!!je nej nej herecka s claire holt a caribou heine *14* -
HB
HAPPY BIRTHDAY *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *14* -
Phoebe v reklamě
Phoebe je teď v reklamě na auto Meriva ukazujou to teď v tv i u nás myslím že nejvíc na nově. Jo a začíná to tak že sedí někde v autobusus a přitáhne si ty sedadla k sobě -
Re: I love you Phoebe!!!
no ona v té 1 série vypadá divně jak nosí ty učesy, ale v té 2 máš pravdu že je hezčí *14* ! Ona je prostě cool -
Re: už aj tu!!!
Hele ty nejsi Phoebe, protože ona neumí Slovensky a pochybuju co by dělala zrovna tady na české stránce to spíš běžte na faceook, twitter a nebo My Space -
si nej
Phoebe je fakt nejjj ona a Claire Holt a Caribou Heine sou fakt nej herečky *14* *14* *14* *14*